הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

הרשמה לניוזלטר
דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

המדריך השימושי לדגנים מלאים

הבנתי למה זה חשוב, אבל מאיפה מתחילים?
​ההמלצה שלי היא להתחיל בהכנסה של שני סוגי דגנים חדשים למטבח מדי חודש ולהתחיל להתנסות, כאשר אורז עגול מלא ובורגול הם הידידותיים ביותר לטעמי. ניתן להתחיל בשילוב "חצי-חצי" בתוך מאכלים על מנת להתיידד עם הטעמים ולהעלות את המינון בהדרגה.
כשמתחילים לצרוך דגנים מלאים מומלץ להתחיל בהדרגה, לגוון בסוגי הדגנים ולהוסיף כל יום מנה חדשה של דגן.
ומה אפשר לעשות מהם?
תבשילים, קציצות, מאפים, דייסות, עוגות, פנקייקים, לחם ועוד ועוד ועוד
כל מה שהכרת ועוד קצת, בטעם קצת שונה ועם ערכים תזונתיים גבוהים הרבה יותר
את כל הדגנים ללא גלוטן מלבד האורז אני משרה כשעה במים בטמפרטורת החדר כדי לקבל טעמים עדינים יותר, שוטפת ורק אז מבשלת.

להלן מספר סוגים מומלצים של דגנים מלאים:

  • חיטה מלאה
  • שיפון
  • כוסמין
  • גרעיני שיבולת שועל (קוואקר)
  • שיבולת שועל מלאה
  • קוסקוס מלא
  • סולת מלאה​
  • גריסים
  • בורגול
  • ללא גלוטן:
  • אורז עגול מלא, אורז בסמתי מלא
  • כוסמת חומה וירוקה
  • דוחן
  • קינואה
  • אמרנט

מתכונים אפשר למצוא כאן

נכתב בשיתוף אנרצ'י רפואה משלימה

אולי תאהבו גם

מדריך בסיסי להקפאת אוכל

מדריך בסיסי להקפאת אוכל
לכל מי שרוצה אוכל בריא וביתי, בלי לעמוד כל יום שעות במטבח.

רשימת קניות למזווה בריא

מזווה בריא – מה כדאי שיהיה בו? מאיפה כדאי להתחיל? בואו לעשות קצת סדר בארון

בלוגי אוכל מומלצים

בלוגי אוכל שהם הפייבוריטס שלי – עם נשמה ואוכל אמיתי. כי בשביל אוכל טוב צריך השראה!

מדריך מעשי לקציצות

כי זו מנה עיקרית מושלמת לצמחונים, טבעונים ואוכלי כל, תוספת משביעה ומגוונת לכריך, וגם לפיקניק בגינה
כי זה אוכל שמאפשר לנו חסכון בזמן ובכסף, והוא גם טעים ממש!

דילוג לתוכן