סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

המדריך השימושי לדגנים מלאים

הבנתי למה זה חשוב, אבל מאיפה מתחילים?
​ההמלצה שלי היא להתחיל בהכנסה של שני סוגי דגנים חדשים למטבח מדי חודש ולהתחיל להתנסות, כאשר אורז עגול מלא ובורגול הם הידידותיים ביותר לטעמי. ניתן להתחיל בשילוב “חצי-חצי” בתוך מאכלים על מנת להתיידד עם הטעמים ולהעלות את המינון בהדרגה.
כשמתחילים לצרוך דגנים מלאים מומלץ להתחיל בהדרגה, לגוון בסוגי הדגנים ולהוסיף כל יום מנה חדשה של דגן.
ומה אפשר לעשות מהם?
תבשילים, קציצות, מאפים, דייסות, עוגות, פנקייקים, לחם ועוד ועוד ועוד
כל מה שהכרת ועוד קצת, בטעם קצת שונה ועם ערכים תזונתיים גבוהים הרבה יותר
את כל הדגנים ללא גלוטן מלבד האורז אני משרה כשעה במים בטמפרטורת החדר כדי לקבל טעמים עדינים יותר, שוטפת ורק אז מבשלת.

להלן מספר סוגים מומלצים של דגנים מלאים:

  • חיטה מלאה
  • שיפון
  • כוסמין
  • גרעיני שיבולת שועל (קוואקר)
  • שיבולת שועל מלאה
  • קוסקוס מלא
  • סולת מלאה​
  • גריסים
  • בורגול
  • ללא גלוטן:
  • אורז עגול מלא, אורז בסמתי מלא
  • כוסמת חומה וירוקה
  • דוחן
  • קינואה
  • אמרנט

מתכונים אפשר למצוא כאן

נכתב בשיתוף אנרצ’י רפואה משלימה

אולי תאהבו גם

מדריך שימושי לקיטניות – חלק ב’

אז השרית את הקטניות והחלטת לא להקפיא.
נהדר- מה עכשיו?
כל המידע ממש פה.

מדריך בסיסי להקפאת אוכל

מדריך בסיסי להקפאת אוכל
לכל מי שרוצה אוכל בריא וביתי, בלי לעמוד כל יום שעות במטבח.

נגישות וזמינות במטבח

3 טיפים שמצאתי כיעילים מאד שמאפשרים לי התארגנות יעילה ומהירה במטבח

לרבע את העיגול – קיצורי דרך במטבח

ארוחות גורמה זה כיף גדול, אבל ביומיום אין כל כך את הזמן להכין אותן.
בדיוק בשביל זה יצרתי את מדריך הטיפים השימושי הבא, לבישול פשוט, מהיר, טעים ובריא.

דילוג לתוכן