הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

הרשמה לניוזלטר
דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

המדריך השימושי לדגנים מלאים

הבנתי למה זה חשוב, אבל מאיפה מתחילים?
​ההמלצה שלי היא להתחיל בהכנסה של שני סוגי דגנים חדשים למטבח מדי חודש ולהתחיל להתנסות, כאשר אורז עגול מלא ובורגול הם הידידותיים ביותר לטעמי. ניתן להתחיל בשילוב "חצי-חצי" בתוך מאכלים על מנת להתיידד עם הטעמים ולהעלות את המינון בהדרגה.
כשמתחילים לצרוך דגנים מלאים מומלץ להתחיל בהדרגה, לגוון בסוגי הדגנים ולהוסיף כל יום מנה חדשה של דגן.
ומה אפשר לעשות מהם?
תבשילים, קציצות, מאפים, דייסות, עוגות, פנקייקים, לחם ועוד ועוד ועוד
כל מה שהכרת ועוד קצת, בטעם קצת שונה ועם ערכים תזונתיים גבוהים הרבה יותר
את כל הדגנים ללא גלוטן מלבד האורז אני משרה כשעה במים בטמפרטורת החדר כדי לקבל טעמים עדינים יותר, שוטפת ורק אז מבשלת.

להלן מספר סוגים מומלצים של דגנים מלאים:

  • חיטה מלאה
  • שיפון
  • כוסמין
  • גרעיני שיבולת שועל (קוואקר)
  • שיבולת שועל מלאה
  • קוסקוס מלא
  • סולת מלאה​
  • גריסים
  • בורגול
  • ללא גלוטן:
  • אורז עגול מלא, אורז בסמתי מלא
  • כוסמת חומה וירוקה
  • דוחן
  • קינואה
  • אמרנט

מתכונים אפשר למצוא כאן

נכתב בשיתוף אנרצ'י רפואה משלימה

אולי תאהבו גם

איך להתחיל שינוי בריא במטבח?

רשימת טיפים קצרה כדי להתחיל להכניס למטבח שינוי בריא באופן יעיל ומהיר

מדריך ציוד למטבח

לקנות בלנדר? או בעצם מיקסר? ואולי אף אחד מהם לא רלוונטי? איך לבחור ומה באמת צריך?

מדריך שימושי לקיטניות – חלק א'

גיליתי שקטניות מאתגרות בעיקר בשלב ההתארגנות, אז הנה לכם מדריך שיקל על ההתארגנות ויאפשר להכניס את משפחת הקטניות לתפריט שלכם בקלות.

מדריך מוצרים וחנויות מומלצות

אבל מאיפה לקנות? ואיך אני אזהה? במה עדיף להשתמש?
​אלו רק חלק מהשאלות שאני שומעת בסדנאות ובשיעורים שלי
אז הנה! ריכזתי בשביל כולנו את התשובות פה.

תמיד רצית ללמוד בישול בריא ברצינות אבל לא מצאת איפה?

סדנת קציצות וממרחים (12)

ב-8.12 נפתח סמסטר חורף! קורס בישול בריא על טהרת הצומח הראשון מסוגו!
רוצה לשמוע עוד פרטים? זה הזמן להשאיר פרטים וניצור קשר בשמחה

דילוג לתוכן