הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:

    סגירה

    יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
    רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
    לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
    או סתם להגיד לי שלום 🙂

    ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
    או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

      אשמח לשמוע ממך!


      ניוזלטר
      הרשמה לניוזלטר
      דברו איתי
      סגירה
      הרשמה לניוזלטר:

        סגירה

        יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
        רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
        לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
        או סתם להגיד לי שלום 🙂

        ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
        או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

          אשמח לשמוע ממך!

          קציצות מנגולד סדנת קציצות

          קציצות מנגולד וקמח עדשים

          הכנות: 15 דקות | בישולים: 30 דקות | מושקע
          טבעוני
          ללא גלוטן
          ללא מוצרי חלב
          ללא סוכר
          מתאים לילדים
          צמחוני
          ללא סולניים
          ניתן להקפאה
          חלבון
          רכיבים
          2 צרורות מנגולד
          2 בצלים
          כוס קמח עדשים
          1/2 כפית כמון
          כפית מלח
          קורט פלפל


           

          קציצות קלילות ליום יום
          קציצות “מכובדות” לארוחה חגיגית
          ובעיקר – קציצות קלילות, ירוקות ומלאות בחלבון
          משביעות, משמחות וטעימות
          משלושה מרכיבים + תבלינים
          זה אחד המתכונים הראשונים שהמצאתי, בעוד יום שבו נקלע למקרר שלי צרור יפה של מנגולד
          אני אוהבת את הפשטות שלו וגם את התוצאה שלו
          ואת הריפוי בעיסוק של יצירת הקציצות
          ואת הורסטיליות שהוא מאפשר לארוחות שלי

          כי מסתבר שלא פשוט למצוא קציצות צמחוניות או קציצות טבעוניות – מזינות, טעימות ולא מתפוררות
          אז הנה – זמן לנסות ולהתחיל להנות!

          אופן ההכנה

          לקצוץ  דק בצל ואת גזע המנגולד, את עלי המנגולד לקצוץ לעובי בינוני.
          לחמם מחבת עם שמן זית ולאדות בה במשך מספר דקות את הבצל והגזע עד לריכוך.
          אחר כך להוסיף בהדרגה את העלים.
          כשהנפח מצטמצם להוריד מהאש ולקרר.
          בקערה לערבב טוב קמח עדשים עם כמות שווה של מים ולתבל.
          לצרף את הירק המאודה ולערבב טוב לאיחוד.
          לשמן נייר אפייה, בידיים רטובות ליצור קציצות ולשמן אותן קלות מלמעלה.
          (אם הבלילה נוזלית אפשר גם ליצור קציצות עם כף, הקציצות מתגבשות בתנור אל דאגה)
          לאפות בחום בינוני לכחצי שעה.
          מומלץ להגיש עם לימון סחוט.

           

          איך לא לייבש את הקציצה? נבדוק אחרי20 דקות  דקות אם היא מוכנה : האם החלק העליון פריך? האם החלק התחתון השתזף?
          אם כן נוציא מיד מהתנור.
          עוד אפשרות היא לאפות 2-3 קציצות ולקבל לפיהן את אמת המידה להבא.
          כל תנור שונה מהשני וחשוב ללמוד ולהכיר אותו כדי לקבל תוצאות טובות
          אם משתמשים בטוסטר אובן חשוב לדעת שהבידוד שלו משמעותית פחות טוב
          וכדאי למצוא דרך לאטום אותו כדי למנוע בריחת חום.

          עוד פירוט על איך לאפות קציצות עסיסיות וטעימות יש במדריך הקציצות שלי

          רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
          זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי

          רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
          זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח

          רוצה להפוך אהבה למקצוע?

          קורס בישול ביתי בריא

          תמיד חלמת לבשל ולהרוויח מזה כסף,
          אבל לא ידעת מאיפה להתחיל?
          בישול זו התשוקה שלך,
          אבל רוצה לעבוד בקצב שפוי ולקבל תמורה הולמת?
          זה הזמן לקבל פרטים על הצטרפות לצוות
          של משחקת בסירים
          ממש כאן ניתן להשאיר פרטים,
          לאחר לחיצה על הכפתור תעברו לעמוד
          עם פרטים ראשוניים על הצוות שלנו
          קראו היטב את הפרטים,
          ואם תרצו להתקדם מלאו טופס מועמדות
          נהיה בקשר!

          תודה על פנייתך!

          ניצור איתך קשר תוך 2 ימי עסקים לכל מאוחר

          דילוג לתוכן