לטחון במעבד מזון קוואקר לקמח.
להוסיף פטרוזיליה חתוכה גס, אגוזי מלך, 5 שיני שום, כמון, פפריקה לטחון הכול ולהוציא לקערה.
לחתוך את הטופו לקוביות בינוניות ולטחון אותו במעבד המזון עם רוטב סויה.
לצרף גם את עיסת הטופו לקערה וליצור ידנית עיסה אחידה מכל המרכיבים.
להכנת הרוטב-
לקצוץ בצלים ו-6 שיני שום גס
לחמם מחבת, לצקת שמן זית ולאדות את הבצלים והשומים על אש בינונית, עד להזהבה קלה.
להוסיף חצי כפית-כפית צ’ילי פלייקס ולערבב טוב.
להוסיף כוס וחצי מיץ לימון, מלח ומים ולהביא לרתיחה.
לבשל על אש קטנה בבעבוע עדין כ-20 דקות. לטעום ולתקן תיבול
ליצור קציצות שטוחות מתערובת הקציצות ולהניח בתוך הרוטב בצורה מרווחת.
לבשל מכוסה לכרבע שעה על אש קטנה.
להגיש עם אורז.
רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי
רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח