הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:

    סגירה

    יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
    רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
    לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
    או סתם להגיד לי שלום 🙂

    ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
    או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

      אשמח לשמוע ממך!


      ניוזלטר
      הרשמה לניוזלטר
      דברו איתי
      סגירה
      הרשמה לניוזלטר:

        סגירה

        יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
        רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
        לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
        או סתם להגיד לי שלום 🙂

        ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
        או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

          אשמח לשמוע ממך!

          סדנת קציצות בישול ביתי בריא

          קציצות טופו ברוטב לימון

          הכנות: 20 דקות | בישולים: 40 דקות | מושקע
          טבעוני
          ללא גלוטן
          ללא מוצרי חלב
          ללא סוכר
          צמחוני
          ללא סולניים
          ניתן להקפאה
          חלבון
          רכיבים
          צרור פטרוזיליה
          7 לימונים
          11 שיני שום
          3 בצלים
          2 חבילות טופו (600 ג' סה"כ)
          100 ג' אגוזי מלך
          כוס קוואקר
          2 כפיות כמון
          2 כפיות פפריקה מתוקה
          כף מלח
          1/2 כפית פלפל שחור
          2 כפות רוטב סויה
          כפית צ'ילי פלייקס/ פתיתי צ'ילי


          אופן ההכנה

          לטחון במעבד מזון קוואקר לקמח.
          להוסיף פטרוזיליה חתוכה גס, אגוזי מלך, 5 שיני שום, כמון, פפריקה לטחון הכול ולהוציא לקערה.
          לחתוך את הטופו לקוביות בינוניות ולטחון אותו במעבד המזון עם רוטב סויה.
          לצרף גם את עיסת הטופו לקערה וליצור ידנית עיסה אחידה מכל המרכיבים.
          להכנת הרוטב-
          לקצוץ בצלים ו-6 שיני שום גס
          לחמם מחבת, לצקת שמן זית ולאדות את הבצלים והשומים על אש בינונית, עד להזהבה קלה.
          להוסיף חצי כפית-כפית צ’ילי פלייקס ולערבב טוב.
          להוסיף כוס וחצי מיץ לימון, מלח ומים ולהביא  לרתיחה.
          לבשל על אש קטנה בבעבוע עדין כ-20 דקות. לטעום ולתקן תיבול
          ליצור קציצות שטוחות מתערובת הקציצות ולהניח בתוך הרוטב בצורה מרווחת.
          לבשל מכוסה לכרבע שעה על אש קטנה.
          להגיש עם אורז.

           

          רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
          זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי

          רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
          זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח

          רוצה להפוך אהבה למקצוע?

          קורס בישול ביתי בריא

          תמיד חלמת לבשל ולהרוויח מזה כסף,
          אבל לא ידעת מאיפה להתחיל?
          בישול זו התשוקה שלך,
          אבל רוצה לעבוד בקצב שפוי ולקבל תמורה הולמת?
          זה הזמן לקבל פרטים על הצטרפות לצוות
          של משחקת בסירים
          ממש כאן ניתן להשאיר פרטים,
          לאחר לחיצה על הכפתור תעברו לעמוד
          עם פרטים ראשוניים על הצוות שלנו
          קראו היטב את הפרטים,
          ואם תרצו להתקדם מלאו טופס מועמדות
          נהיה בקשר!

          תודה על פנייתך!

          ניצור איתך קשר תוך 2 ימי עסקים לכל מאוחר

          דילוג לתוכן