הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:

    סגירה

    יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
    רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
    לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
    או סתם להגיד לי שלום 🙂

    ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
    או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

      אשמח לשמוע ממך!


      ניוזלטר
      הרשמה לניוזלטר
      דברו איתי
      סגירה
      הרשמה לניוזלטר:

        סגירה

        יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
        רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
        לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
        או סתם להגיד לי שלום 🙂

        ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
        או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

          אשמח לשמוע ממך!

          קורס בישול ביתי בריא קציצות וממרחים

          קציצות אפונענע

          הכנות: 20 דקות | בישולים: 30 דקות | מושקע
          טבעוני
          ללא גלוטן
          ללא מוצרי חלב
          ללא סוכר
          מתאים לילדים
          צמחוני
          ללא סולניים
          ניתן להקפאה
          חלבון
          חומרים
          1 שקית אפונה קפואה
          1/3 כוס קמח עדשים
          1/3 כוס קמח שקדים
          2 כפות נענע מיובשת
          3/4 כפית מלח
          קורט פלפל שחור
          שמן זית


          הכנה

          את האפונה הקפואה יש להשרות במים רותחים כ-10 ד’, לסנן ואז לטחון לעיסה בבלנדר מוט (אפשר גם למעוך במזלג/ מועך, זה פשוט לוקח קצת יותר זמן).
          לערבב עם שאר הרכיבים לעיסה אחידה.
          להניח נייר אפייה בתבנית ולשמן אותו.
          ליצור קציצות ולסדר בתבנית, לשמן קלות גם מעל הקציצות.
          לאפות כ-25 דקות בחום בינוני עד להתייצבות קלה.
          גיוון ואופציות:
          להוסיף 2 ביצים לצמחונים, לקציצות אווריריות יותר
          להוסיף 100 ג' גבינת פטה / שקדים אפויה לקציצות מפנקות
          להחליף את הנענע לאורגנו לטוויסט בטעם

          רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
          זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי

          רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
          זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח

          רוצה להפוך אהבה למקצוע?

          קורס בישול ביתי בריא

          תמיד חלמת לבשל ולהרוויח מזה כסף,
          אבל לא ידעת מאיפה להתחיל?
          בישול זו התשוקה שלך,
          אבל רוצה לעבוד בקצב שפוי ולקבל תמורה הולמת?
          זה הזמן לקבל פרטים על הצטרפות לצוות
          של משחקת בסירים
          ממש כאן ניתן להשאיר פרטים,
          לאחר לחיצה על הכפתור תעברו לעמוד
          עם פרטים ראשוניים על הצוות שלנו
          קראו היטב את הפרטים,
          ואם תרצו להתקדם מלאו טופס מועמדות
          נהיה בקשר!

          תודה על פנייתך!

          ניצור איתך קשר תוך 2 ימי עסקים לכל מאוחר

          דילוג לתוכן