לקלוף ולחתוך לקוביות בינוניות את הבטטה והגזר,
לפרוס את הטופו לקוביות,
לחתוך לקוביות בלי לקלוף את הדלורית,
את הבצל לפרוס גס.
בסיר גדול לחמם ביחד שמן זית וכפית ממרח קארי.
לערבב טוב עד להמסה של הממרח בשמן.
לצרף את קוביות הטופו ולערבב על אש בינונית טוב עד לציפוי של כל הקוביות.
לצרף את הירקות ולערבב כנ"ל.
כשהכל מצופה להוסיף, חצי כף מלח, חלב קוקוס וכוס מים.
להביא לרתיחה ולבשל מכוסה על אש בינונית עד לריכוך (כ-40 דקות).
לטעום ולהוסיף מלח אם נדרש.
רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי
רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח