לטחון ביחד במעבד מזון/ בלנדר מוט חזק בננה ותמרים עם קצת מים.
להוסיף: קוואקר טחון, סודה, תמצית וניל ומלח ולטחון/ לערבב שוב.
להוסיף חצי כוס מים, לערבב ולבדוק מה המרקם.
אם צריך - להוסיף עוד מים (המרקם צריך להיות קצת יותר דליל משל בלילת עוגה).
לשמן מחבת נון סטיק במעט שמן, להדליק את האש ולתת לשמן להתחמם.
למזוג מצקת מהבלילה, להנמיך לאש בינונית ולתת לפנקייק להעלות בועות.
ברגע שהפנקייק מכוסה כולו בועות ונראה יבש יחסית להפוך לכמה שניות ולהוציא מהמחבת.
רוצה לדעת איך לבנות מתכונים כאלו בעצמך?
זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי
רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח