לשים ממרח שקדים בתוך צנצנת גבוהה ורחבה/ כלי מידה גבוה/ בבלנדר.
להוסיף מים.
לטחון ביחד לנוזל אחיד.
לשמור במקרר עד 3 ימים (יש לשקשק טוב לפני השימוש).
ניתן גם להקפיא!
נהדר עם קפה, גרנולה, דייסה או במתכוני עוגות למיניהן.
תוספות אפשריות: חצי כפית וניל, תמר קטן מגולען, קורט קינמון.
רוצה לדעת איך לבנות משקאות כאלו בעצמך?
זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי
רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח