לבשל את העדשים בשפע מים עד לריכוך (כ-20 דקות בישול) ולסנן.
לקצוץ את הבצלים דק ולטגן עם קצת שמן עד להשחמה, בהתחלה במחבת מכוסה על אש בינונית, ואחרי כמה דקות במחבת פתוחה,
יש להקפיד לבחוש מדי כמה דקות כדי לא לשרוף את הבצל.
כשמוכן להוריד מהאש ולצנן כמה דקות.
לחתוך את הפטרוזיליה גס ולהעביר למעבד המזון, לטחון ביחד עם האגוזים, הקוואקר והבצל למחית גסה.
בהדרגה להוסיף את העדשים למעבד מזון ולטחון למחית אחידה יחסית.
לערבב עם התבלינים, לטעום ולתקן טעמים במידת הצורך.
לחמם תנור לחום בינוני, לסדר נייר אפייה על תבנית ולשמן אותה.
בידיים רטובות ליצור קציצות ולסדר על גבי התבנית, לשמן קצת מלמעלה ולשטח.
לאפות כחצי שעה עד שהחלק העליון של הקציצה הופך לפריך. להוציא ולצנן כמה דקות.
רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי
רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח