הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:

    סגירה

    יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
    רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
    לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
    או סתם להגיד לי שלום 🙂

    ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
    או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

      אשמח לשמוע ממך!


      ניוזלטר
      הרשמה לניוזלטר
      דברו איתי
      סגירה
      הרשמה לניוזלטר:

        סגירה

        יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
        רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
        לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
        או סתם להגיד לי שלום 🙂

        ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
        או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

          אשמח לשמוע ממך!

          סדנת קציצות בישול ביתי בריא

          המבורגר עדשים עסיסי

          הכנות: 40 דקות | בישולים: 30 דקות | מושקע
          טבעוני
          ללא גלוטן
          ללא מוצרי חלב
          ללא סוכר
          מתאים לילדים
          צמחוני
          ללא סולניים
          ניתן להקפאה
          חלבון
          חומרים
          כוס וחצי עדשים שחורות
          6 בצלים
          כחצי חבילת פטרוזיליה / כוסברה
          כוס וחצי אגוזי מלך
          6 כפות קוואקר דק
          כפית וחצי פפריקה מתוקה
          כפית וחצי ראס אל חנות או בהרט
          כפית מלח
          שמן זית


          אופן ההכנה

          לבשל את העדשים בשפע מים עד לריכוך (כ-20 דקות בישול) ולסנן.
          לקצוץ את הבצלים דק ולטגן עם קצת שמן עד להשחמה, בהתחלה במחבת מכוסה על אש בינונית, ואחרי כמה דקות במחבת פתוחה,
          יש להקפיד לבחוש מדי כמה דקות כדי לא לשרוף את הבצל.
          כשמוכן להוריד מהאש ולצנן כמה דקות.
          לחתוך את הפטרוזיליה גס ולהעביר למעבד המזון, לטחון ביחד עם האגוזים, הקוואקר והבצל למחית גסה.
          בהדרגה להוסיף את העדשים למעבד מזון ולטחון למחית אחידה יחסית.
          לערבב עם התבלינים, לטעום ולתקן טעמים במידת הצורך.
          לחמם תנור לחום בינוני, לסדר נייר אפייה על תבנית ולשמן אותה.
          בידיים רטובות ליצור קציצות ולסדר על גבי התבנית, לשמן קצת מלמעלה ולשטח.
          לאפות כחצי שעה עד שהחלק העליון של הקציצה הופך לפריך. להוציא ולצנן כמה דקות.

           

          רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
          זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי

          רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
          זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח

          רוצה להפוך אהבה למקצוע?

          קורס בישול ביתי בריא

          תמיד חלמת לבשל ולהרוויח מזה כסף,
          אבל לא ידעת מאיפה להתחיל?
          בישול זו התשוקה שלך,
          אבל רוצה לעבוד בקצב שפוי ולקבל תמורה הולמת?
          זה הזמן לקבל פרטים על הצטרפות לצוות
          של משחקת בסירים
          ממש כאן ניתן להשאיר פרטים,
          לאחר לחיצה על הכפתור תעברו לעמוד
          עם פרטים ראשוניים על הצוות שלנו
          קראו היטב את הפרטים,
          ואם תרצו להתקדם מלאו טופס מועמדות
          נהיה בקשר!

          תודה על פנייתך!

          ניצור איתך קשר תוך 2 ימי עסקים לכל מאוחר

          דילוג לתוכן