לקלוף את השום ולחתוך לחצי, את הלחם לקרוע לחתיכות גסות
לטחון בבלנדר בפולסים: שקדים, 1/2 כפית מלח, ושום לעיסה גסה
להוסיף את הלחם, שמן הזית (כן את כל הכוס) והחומץ ולטחון שוב לעיסה
ואז, בהדרגה ותוך כדי טחינה להוסיף כוס מים קרים (זה חשוב) עד לקבלת עיסה חלקה
להמשיך להוסיף את יתרת המים הקרים תוך כדי טחינה, עד לקבלת תערובת חלקה ולבנה ככל האפשר.
לטעום ולהוסיף מלח אם נדרש. לשמור במקרר.
להגיש עם זילוף שמן זית וכמה טיפות לימון.
יצא טעים? רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי
רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח