הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

הרשמה לניוזלטר
דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

קציצות סלק-גזר

20 דקות | פשוט
טבעוני
ללא גלוטן
ללא מוצרי חלב
ללא סוכר
ללא סולניים
מתאים לילדים
ניתן להקפאה
צמחוני
חומרים
100 ג' אגוזי מלך
2 גזרים קלופים
2 סלקים קלופים
טחינה מלאה
2 שיני שום
מלח
פלפל
שמן זית
הכנה

במעבד מזון עם סכין לטחון אגוזים דק,

להוסיף את הגזר והסלק, את השום והתבלינים עד לריסוק מלא.

לבדוק את המרקם (אם דביק מספיק) ולהתחיל להוסיף טחינה.

להוסיף כל פעם 2 כפות ולטחון עד שהבלילה דביקה מספיק.

לחמם תנור לחום בינוני, לשמן קלות נייר אפייה,

ליצור קציצות ולטפוח עליהן קלות עם שמן.

לאפות כ-15 ד' עד שהקציצות מתייצבות.

יוצאות קציצות מתקתקות, משביעות וסגולות להפליא!

 

רוצה להכיר עוד מתכוני קציצות?
זה הזמן להצטרף לסדנאות שלי 🙂

ויש גם חוברות מתכונים להורדה!

דילוג לתוכן