סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

קציצות סלק-גזר

20 דקות | פשוט
טבעוני
ללא גלוטן
ללא מוצרי חלב
ללא סוכר
ללא סולניים
צמחוני
חומרים
100 ג' אגוזי מלך
2 גזרים קלופים
2 סלקים קלופים
טחינה מלאה
2 שיני שום
מלח
פלפל
שמן זית
הכנה

במעבד מזון עם סכין לטחון אגוזים דק,

להוסיף את הגזר והסלק, את השום והתבלינים עד לריסוק מלא.

בודקים את המרקם (האם דביק מספיק) ולהתחיל להוסיף טחינה

להוסיף כל פעם 2 כפות ולטחון, עד שהבלילה דביקה מספיק.

לחמם תנור לחום בינוני, לשמן קלות נייר אפיה,

ליצור קציצות ולטפוח עליהן קלות עם שמן.

לאפות כ-15 ד’ עד שהקציצות מתייצבות.

יוצאות קציצות מתקתקות משביעות וסגולות להפליא!

דילוג לתוכן