סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

קציצות חומוס ולימון ברוטב פלפלים

30 דקות | מושקע
טבעוני
ללא גלוטן
ללא סוכר
צמחוני
חומרים
לקציצות:
250 גר' גרגירי חומוס שהושרו במים לפחות 12 שעות
לימון אחד- המיץ וגם הגרידה
2-3 שיניי שום
פטרוזיליה- חצי צרור
מלח
פלפל
בהרט
2-3 כפות שמן זית
לרוטב פלפלים טחון:
4-5 פלפלים אדומים
3-4 שיניי שום
3 עגבניות
פפריקה
מלח
פלפל
2 כוסות מים
שמן זית
הכנה

מכניסים את כל חומרי הקציצות למעבד מזון

ומעבדים עד לקבלת עיסה מישחתית.

טועמים ולתקן תיבול אם צריך.

להעביר לקערה ומניחים במקרר לכ-10 ד’ להתייצבות.

שוטפים וחותכים את הפלפלים לרצועות גסות.

מניחים את הפלפלים, השום וכמה כפות שמן זית

במעבד מזון/בלנדר וטוחנים למרקם חלק יחסית.

בסיר רחב ונמוך לחמם 3 כפות שמן זית,

לחתוך את העגבניות לקוביות ולהוסיף פנימה,

מכסים ולתת להן להתרכך.

להוסיף את תערובת הפלפלים, תבלינים ו-2 כוסות מים.

מביאים לרתיחה, ממשיכים לבשל עוד 5-10 ד’ על אש קטנה.

ליצור כדורים מעיסת החומוס ומניחים בתוך הרוטב המבעבע,

לבשל עד שהכדורים צפים למעלה.

דילוג לתוכן