הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

הרשמה לניוזלטר
דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

קציצות חומוס ולימון ברוטב פלפלים

30 דקות | מושקע
טבעוני
ללא גלוטן
ללא סוכר
צמחוני
חומרים
לקציצות:
250 גר' גרגירי חומוס שהושרו במים לפחות 12 שעות
לימון אחד - המיץ וגם הגרידה
2-3 שיני שום
פטרוזיליה - חצי צרור
מלח
פלפל
בהרט
3-2 כפות שמן זית
לרוטב פלפלים טחון:
5-4 פלפלים אדומים
4-3 שיני שום
3 עגבניות
פפריקה
מלח
פלפל
2 כוסות מים
שמן זית
הכנה

מכניסים את כל חומרי הקציצות למעבד מזון.

ומעבדים עד לקבלת עיסה משחתית.

לטעום ולתקן תיבול אם צריך.

להעביר לקערה ולהניח במקרר לכ-10 ד' להתייצבות.

לשטוף ולחתוך את הפלפלים לרצועות גסות.

להניח את הפלפלים, השום וכמה כפות שמן זית 

במעבד מזון/ בלנדר ולטחון למרקם חלק יחסית.

בסיר רחב ונמוך לחמם 3 כפות שמן זית,

לחתוך את העגבניות לקוביות ולהוסיף פנימה, לכסות ולתת להן להתרכך.

להוסיף את תערובת הפלפלים, תבלינים ו-2 כוסות מים.

להביא לרתיחה, להמשיך לבשל עוד 10-5 ד' על אש קטנה.

ליצור כדורים מעיסת החומוס ולהניח בתוך הרוטב המבעבע,

לבשל עד שהכדורים צפים למעלה.

 

רוצה להכיר עוד מתכוני קציצות?
זה הזמן להצטרף לסדנאות שלי 🙂

ויש גם חוברות מתכונים להורדה!

דילוג לתוכן