סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

קציצות בטטה ושקדים

15 דקות | פשוט
טבעוני
ללא גלוטן
ללא מוצרי חלב
ללא סוכר
ללא סולניים
מתאים לילדים
צמחוני
חומרים
3 בטטות בינוניות (כ 1200 ג' בסה"כ)
3 כפות רוטב סויה
120 ג' שקדים מולבנים/שקדים טחונים
אופציה: צ'ילי ירוק אחד/בצל ירוק
מלח
פלפל
שמן זית
הכנה

לחמם תנור לחום בינוני.

לאפות בטטות בקליפתן כשעה עד להתרככות וקירמול.

לחתוך את הבטטות ולתת להן להתקרר.

לקצוץ צ’ילי/ בצל ירוק, ולערבב עם שקדים טחונים

(לטחון במעבד מזון או קונים טחונים מראש)

בשר הבטטות, מלח, פלפל ורוטב סויה.

לתקן תיבול אם נדרש.

לשמן נייר אפיה, ליצור קציצות, לשמן מלמעלה

ולאפות בחום בינוני כחצי שעה.

דילוג לתוכן