הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

הרשמה לניוזלטר
דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

קציצות בטטה ושקדים

15 דקות | פשוט
טבעוני
ללא גלוטן
ללא מוצרי חלב
ללא סוכר
ללא סולניים
מתאים לילדים
צמחוני
חומרים
3 בטטות בינוניות (כ 1200 ג' בסה"כ)
3 כפות רוטב סויה
120 ג' שקדים מולבנים/שקדים טחונים
אופציה: צ'ילי ירוק אחד/בצל ירוק
מלח
פלפל
שמן זית
הכנה

לחמם תנור לחום בינוני.

לאפות בטטות בקליפתן כשעה עד להתרככות וקירמול.

לחתוך את הבטטות ולתת להן להתקרר.

לקצוץ צ'ילי/ בצל ירוק, ולערבב עם שקדים טחונים, בשר הבטטות, מלח, פלפל ורוטב סויה.

לתקן תיבול אם נדרש. 

לשמן נייר אפיה, ליצור קציצות, לשמן מלמעלה, ולאפות בחום בינוני כחצי שעה.

יצא טעים? רוצה ללמוד עוד כאלו? זה הזמן להציץ על הסדנאות שלנו

ויש גם חוברות מתכונים להורדה!

דילוג לתוכן