סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

פלפלים צמחוניים ממולאים בכל טוב

30 דקות | מושקע
טבעוני
ללא גלוטן
ללא מוצרי חלב
מתאים לילדים
צמחוני
חומרים
6-7 פלפלים צהוב/אדום/כתום
חצי כוס אורז מלא
חצי כוס עדשים שחורות
צרור עשבי תיבול (פטרוזיליה/ כוסברה/ שמיר- או ערבוב של שלושתם)
2 שיני שום
50 ג' אגוזי מלך
50 ג' צנוברים
מלח
פלפל
פפריקה
לרוטב:
8 עגבניות
לימון
2 שיני שום כתושות
2-3 כפות סילאן
פפריקה
מלח
פלפל
שמן זית
הכנה

בסיר רחב לחמם שמן זית.

את העגבניות לקצוץ ואת השום לכתוש. לצרף את שניהם לסיר.

לבשל על אש בינונית עד לבעבוע של התערובת,  תוך כדי בחישה מדי כמה דקות ואז להוסיף את התבלינים והסילאן.

לערבב עוד 2 דקות ולהוסיף 2 כוסות מים.

כשהרוטב מגיע לרתיחה להנמיך את האש ולבשל עוד כ-20 דקות.

לטעום ולתקן תיבול, להוסיף מיץ מלימון לפי הטעם.

לחתוך לפלפלים את הכובע.

לטחון במעבד מזון: אגוזי מלך, שום, עשבי תיבול ותבלינים.

לערבב בקערה את התערובת הטחונה יחד עם עדשים, אורז וצנוברים.

בכל פלפל שמים 2 כפות מהרוטב וממלאים בתערובת המילוי עד ל-3/4 מגובהו.

לכסות בעוד 2 כפות רוטב ולסגור.

כשמסיימים למלא את כל הפלפלים, לסדר צמוד בתוך הרוטב, לכסות את הסיר ולהביא לרתיחה.

להמשיך לבשל על אש קטנה כשעה.

בתיאבון!

דילוג לתוכן