הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

אשמח לשמוע ממך!

הרשמה לניוזלטר
דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

אשמח לשמוע ממך!

עוגת שוקולד מפתיעה במיוחד

35 דקות | פשוט
טבעוני
ללא גלוטן
ללא מוצרי חלב
ללא סוכר
ללא סולניים
מתאים לילדים
ניתן להקפאה
צמחוני
חומרים
כוס שעועית אזוקי/ שחורה מבושלת עד לריכוך מלא (כ-70 ג' לפני בישול)
כפית קינמון
כפית תמצית וניל אמיתית
כפית אבקת אפייה
קורט מלח
3 כפות גדושות קקאו איכותי
15 תמרי ברהי (קטנים) מגולענים או כ-8 תמרי מג'הול (גדולים)
2 ביצים או 2 בננות מעוכות
50 ג' שוקולד מריר 70% - קצוץ גס או במטבעות (לא חובה)
אופציות לתיבול נוסף:
מיץ וגרידה מחצי תפוז, כפית נס קפה מומסת במעט מים חמים
הכנה

לחמם תנור לחום בינוני.

להכניס את כל המרכיבים, מלבד השוקולד המריר, למעבד מזון ולרסק לעיסה נוזלית וחלקה.

​במידת הצורך להוסיף עד חצי כוס מים לבלילה בהדרגה לקבלת עיסה חלקה.

להעביר את הבלילה לתבנית משומנת ולפזר מעל את השוקולד המריר. להשקיע אותו מעט בבלילה.

לאפות כחצי שעה, עד שהעוגה יציבה.

יצא טעים? רוצה ללמוד עוד כאלו? זה הזמן להציץ על הסדנאות שלנו

ויש גם חוברות מתכונים להורדה!

דילוג לתוכן