סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

סלט טבעוני חמצמץ של עדשים ירוקות ועשבי תיבול

15 דקות | פשוט
טבעוני
ללא גלוטן
ללא מוצרי חלב
ללא סוכר
ללא סולניים
צמחוני
חומרים
כוס עדשים ירוקות מושרות לשעה
בצל סגול
פטרוזיליה – 1/2 צרור
אופציות: מקלות סלרי, נענע, בצל ירוק, בזיליקום
חופן נדיב של גרעיני חמניה
לימון
שמן זית
מלח
פלפל
הכנה

לבשל את העדשים עד ריכוך, לקצוץ בצל ואת עשבי התיבול דק-דק,

לקלות את גרעיני החמניה על מחבת יבשה וחמה.

לערבב את כל המרכיבים, לתבל בנדיבות בשמן זית ולימון,

ניתן לאכול קר או חם.

** הצעה לשדרוג לאוהבי הז’אנר –

    להוסיף לסלט גרידת לימון או קליפה קצוצה דק דק.

דילוג לתוכן