הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

הרשמה לניוזלטר
דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

ממרח פלפל קלוי ופשוט

10 דקות | פשוט
טבעוני
ללא גלוטן
ללא מוצרי חלב
ללא סוכר
מתאים לילדים
צמחוני
חומרים
4 פלפלים אדומים ובשרניים
2 שיני שום
50 ג' אגוזי פקאן / מלך
מלח, פלפל
שמן זית- חצי כוס שמן לכל הפחות
הכנה

לחמם תנור לחום גבוה / גריל

 לחצות את הפלפלים לשניים ולהניח על גבי נייר אפיה כשהקליפה מופנת למעלה.

להכניס לתנור עד שהקליפה משחימה.

להוציא מהתנור, להעביר לכלי ולכסות אותו.

להניח להתקרר כחצי שעה ואז לקלוף את הפלפל ולנקז מנוזלים וגרעינים.

אין צורך לקלף בקפדנות, רק מה שמתקלף בקלות.

להעביר לבלנדר/ מעבד מזון: שמן, שום קלוף, פלפלים קלויים, אגוזים.

לטחון טוב (בהתחלה לאט ואז מגבירים) עד למרקם חלק.

במידת הצורך והרצון להוסיף עוד שמן זית. לתבל במלח ופלפל ולטעום.

לאחסן בצנצנת זכוכית במקרר.

להשתמש כממרח לכריך, כבסיס לרוטב, או כמילוי במאפה.

ויש גם חוברות מתכונים להורדה!

דילוג לתוכן