סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

ממרח פלפל קלוי ופשוט

10 דקות | פשוט
טבעוני
ללא גלוטן
ללא מוצרי חלב
ללא סוכר
מתאים לילדים
צמחוני
חומרים
4 פלפלים אדומים ובשרניים
2 שיני שום
50 ג' אגוזי פקאן / מלך
מלח, פלפל
שמן זית- חצי כוס שמן לכל הפחות
הכנה

לחמם תנור לחום גבוה / גריל

להניח בתוך תבנית על גבי נייר אפיה את הפלפלים עד שקליפתם משחימה

ואז לסובב אותם לצד השני. כשהקליפה בצד השני משחימה גם היא,

להוציא מהתנור, להעביר לכלי ולכסות אותו.

להניח להתקרר כחצי שעה ואז לקלוף את הפלפל ולנקז מנוזלים וגרעינים.

אין צורך לקלף בקפדנות, רק מה שמתקלף בקלות.

להעביר לבלנדר/ מעבד מזון: שמן, שום קלוף, פלפלים קלויים, אגוזים.

לטחון טוב (בהתחלה לאט ואז מגבירים) עד למרקם חלק.

במידת הצורך והרצון להוסיף עוד שמן זית. לתבל במלח ופלפל ולטעום.

לאחסן בצנצנת זכוכית במקרר.

להשתמש כממרח לכריך, כבסיס לרוטב, או כמילוי במאפה.

דילוג לתוכן