דילוג לתוכן
הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:

    סגירה

    יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
    רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
    לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
    או סתם להגיד לי שלום 🙂

    ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
    או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

      אשמח לשמוע ממך!


      ניוזלטר
      הרשמה לניוזלטר
      דברו איתי
      סגירה
      הרשמה לניוזלטר:

        סגירה

        יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
        רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
        לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
        או סתם להגיד לי שלום 🙂

        ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
        או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

          אשמח לשמוע ממך!

          ממרח פלפל קלוי ופשוט

          הכנות: שעה | בישולים: 10 דקות | פשוט
          טבעוני
          ללא גלוטן
          ללא מוצרי חלב
          ללא סוכר
          מתאים לילדים
          צמחוני
          ניתן להקפאה
          חלבון
          חומרים
          4 פלפלים אדומים ובשרניים
          2 שיני שום
          50 ג' אגוזי פקאן/ מלך
          מלח, פלפל
          שמן זית - 1/2 כוס שמן לכל הפחות


          הכנה

          לחמם תנור לחום גבוה/ גריל.
           לחצות את הפלפלים לשניים ולהניח על גבי נייר אפייה כשהקליפה מופנת למעלה.
          להכניס לתנור לכחצי שעה, עד שהקליפה משחימה.
          להוציא מהתנור, להעביר לכלי ולכסות אותו.
          להניח להתקרר כחצי שעה ואז לקלוף את הפלפל ולנקז מנוזלים וגרעינים.
          אין צורך לקלף בקפדנות, רק מה שמתקלף בקלות.
          להעביר לבלנדר/ מעבד מזון: שמן, שום קלוף, פלפלים קלויים, אגוזים.
          לטחון טוב (בהתחלה לאט ואז להגביר) עד למרקם חלק.
          במידת הצורך והרצון להוסיף עוד שמן זית. לתבל במלח ופלפל ולטעום.
          מומלץ לאחסן בצנצנת זכוכית במקרר.
          להשתמש כממרח לכריך, כבסיס לרוטב, או כמילוי במאפה.

           

          רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
          זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי

          רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
          זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח