סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

מג'דרה בורגול

15 דקות | פשוט
טבעוני
ללא גלוטן
ללא מוצרי חלב
ללא סוכר
ללא סולניים
מתאים לילדים
צמחוני
חומרים
2 כוסות עדשים שחורות
כוס בורגול בינוני / גס
קילו בצל קצוץ (לפחות!)
מלח
פלפל
שמן זית
הכנה

לחמם במחבת שמן זית  ולהוסיף את הבצל.

להוריד לאש קטנה ולאדות עד לשקיפות.

לערבב מדי פעם כדי שלא ידבק למחבת,

במידת הצורך להוסיף קצת שמן או תערובת של שמן ומים.

במקביל לשים את העדשים בסיר ולכסות במים כמה סנטימטרים מעליהן,

להביא לרתיחה ולבשל כ- 15 ד'.

אחרי 15 דקות לבדוק את מידת הבישול (אנחנו רוצים שהן יהיו נגיסות אבל לא רכות לחלוטין).

במידה והן הגיעו למרקם הרצוי להוסיף לתוך הסיר גם את הבורגול ואם צריך להוסיף קצת מים (כמה סנטימטרים מעל התבשיל) ולבשל עוד כ- 10 דקות.

**שימו לב(!) לא להוסיף מלח בשלב זה לתבשיל**

כשהתבשיל מוכן, לערבב לתוכו את הבצל, לתבל במלח ופלפל, לכסות ולהניח בצד ל-10 ד'.

להגיש חם עם טחינה או יוגורט.

דילוג לתוכן