הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:

    סגירה

    יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
    רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
    לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
    או סתם להגיד לי שלום 🙂

    ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
    או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

      אשמח לשמוע ממך!


      ניוזלטר
      הרשמה לניוזלטר
      דברו איתי
      סגירה
      הרשמה לניוזלטר:

        סגירה

        יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
        רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
        לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
        או סתם להגיד לי שלום 🙂

        ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
        או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

          אשמח לשמוע ממך!

          קורס בישול ביתי בריא טיפים ליולדת

          טיפים ליולדת – איך להמשיך לאכול נכון עם תינוק על הידיים?

          החרדה הכי גדולה שלי לפני הלידה הראשונה היתה להיות רעבה.
          אני מאלו שתמיד מסתובבות עם תיק מלא באוכל, כי אני יודעת טוב מאוד מה קורה לי כשאני רעבה וזה לא משהו שבא לי שיקרה באמצע הרחוב 🙂 תוסיפו לזה חוסר שעות שינה ותקבלו מפלצת מצויה עם שיער מתולתל.
          לא מישהי שהייתן רוצות להשאיר ליד התינוק שלכן, נכון?
          אז תודות לאינסטינקטים בריאים, חברים, ואיש אחד עם הרבה סבלנות, הייתי שם ושרדתי כדי לספר וריכזתי לכן את חמשת כללי הזהב שלי. מוכנות?

          1. אל תבני על יותר מיד אחת פנויה – כשמבשלים אוכל, לשים דגש על הסוג שאפשר גם לאכול וגם לשים בצלחת ביד אחת.
          למשל- פשטידות (חתוכות לפרוסות), מאפינס, קציצות, אנטיפסטי, גרנולה, כריכים בריאים (חתוכים), פירות חתוכים לקוביות/ פרוסות.


          2. אם את רוצה לבנות על יותר מיד אחת פנויה השתמשי במנשא טוב (!) וקחי בחשבון שהפירורים יפלו על הראש של התינוק. וזה ממש בסדר גמור! שתי ידיים פנויות זה נכס שבהחלט שווה כמה פירורי אורז/גרנולה על הקרקפת 🙂

          3. הקפאות, הקפאות, הקפאות – כל מה שאפשר, עדיף לבשל ולהקפיא מראש (ולמקרה שאת כבר אחרי הלידה, זה הזמן לספר את זה לחברה שלך שטרם ילדה). סטוקים של אוכל בפריזר יכולים להפוך יום מזוועתי לשפוי – רטבים, תבשילים, מרקים, לחם, ממרחים ועוד.

          ​4. הכנות, הכנות, הכנות – כל מה שאפשר רצוי להכין מראש (ועדיף שההורה השני בבית יעשה זאת) לחתוך ירקות ופירות לפרוסות ולשים בצלחת במקרר, לחתוך ירקות לאנטיפסטי ולתבל כדי שרק יהיה צריך להכניס לתנור, להכין כריכים ולחתוך, למלא את הקערה בגרנולה כך שכל שייוותר לך לעשות זה להוסיף נוזל ולאכול. כל אלו ועוד יעזרו לך לנוח ולדאוג לעצמך באופן אופטימלי.

          5. אל תתביישי – לבקש או להסכים לעזרה עם אוכל (מחברה, שכנה, קרובי משפחה), לקנות אוכל כי המקרר ריק, לתת הוראות לבן/בת הזוג לגבי הכנת אוכל שעושה לך טוב, או להיות “לחוצה” (לא רק על אוכל, באופן כללי).
          זה הגוף שלך, הוא מתפקד פול טיים ג’וב כרגע ומגיע לו שיתנו לו אוכל מזין ויטפלו בו יפה.

          מתכונים פשוטים וטעימים אפשר למצוא כאן
          מדריך הקפאות משובח אפשר למצוא כאן

           

          אולי תאהבו גם

          מדריך הקטניות המלא

          קטניות – למה, איך ומאיפה להתחיל? בואו לקרוא את המדריך המלא

          תום בעבור - מנחת סדנאות בישול בריא

          תום ממליצה: הטיפים וההמלצות שלי לשינוי בריא

          מגוון טיפים והמלצות למטבח בריא יותר, טעים יותר ופשוט יותר

          קורס בישול ביתי בריא קטניות דגנים

          מדריך הדגנים המלא

          כולם אומרים לך שדגנים מלאים זה חשוב, למה בעצם? ואיך לשלב אותם בתפריט היומיומי?

          המזווה הבריא – בואו להכיר מקרוב את האוכל שלנו

          בניית מזווה במטבח בריא – למה, מה ואיך

          תודה על פנייתך!

          ניצור איתך קשר תוך 2 ימי עסקים לכל מאוחר

          דילוג לתוכן