סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 054-6369193

אשמח לשמוע ממך!

דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 054-6369193

אשמח לשמוע ממך!

רשימת קניות למזווה בריא

מזווה בריא – מה כדאי שיהיה בו?

נשמע כמו שאלה פשוטה, נכון? אבל יש דברים שקורים תוך כדי החיים, ואחד מהם הוא ההשתנות של מה אני מכניסה לבית. אם אסתכל על המזון שנמצא אצלי בבית לאורך השנים אראה שינויים גדולים שקרו, וכאלו שעדיין קורים – בהתאם למזג האויר, מצב הרוח, תנאים פיזיים, שינויי תפריט ועוד ועוד.

בחוויה שלי, כשאנשים מגיעים לסדנאות שלי או לשיעור פרטי הם הרבה פעמים מופתעים מאוד לפגוש חומרי גלם מסוימים (שנמצאים בכל סופר!) שהרבה פעמים הם פשוט לא חשבו להחזיק בארון… ואם הם היו חושבים, סיכוי סביר שהיה להם יותר קל לבשל. כמעט בכל מקום שאני מגיעה אליו אחד מהנושאים הכי מדוברים הוא היכולת לארגן מלאי כמו שצריך, כך שיאפשר ספונטניות ויצירתיות תוך כדי החיים ולא יצריך ארגון מיוחד.

אבל מאיפה כדאי להתחיל?

בדיוק בגלל זה החלטתי להכין רשימה מסודרת של מה נמצא אצלי במזווה. זה לא אומר שזו הרשימה שצריכה להיות גם אצלך בבית 🙂 אבל זו בהחלט רשימה שיכולה להוות השראה ומקור למחשבה ושינוי.

אז מאיפה הכי כדאי לקנות?

​כאמור, היום אפשר לרכוש את המצרכים האלו כמעט בכל סופר. אני אוהבת לקנות מעסקים פרטיים ומצאתי שהוגן, נעים וחסכוני בזמן לרכוש אותם בחנות של המזווה

אפשר לראות עוד המלצות ומוצרים כאן

תהנו!

 

דגנים:

פסטה מלאה | אורז מלא בסמתי/ עגול | בורגול עבה/ בינוני | קוסקוס מלא מהיר הכנה | קינואה במגוון צבעים | לחם מקמח מלא / שיפון / כוסמין | קמח מלא / שיפון / כוסמין | שיבולת שועל דקה / עבה | גרנולה ביתית או קנויה ללא תוספת סוכר

קטניות:

שעועית לבנה | שעועית אדומה | עדשים ירוקות | עדשים כתומות | עדשים שחורות | חומוס |מאש | אזוקי | לוביה | קמח חומוס / קמח עדשים אדומות

שמנים, ממרחים ורטבים:

טחינה מלאה | שקדיה | סילאן ללא תוספת סוכר | דבש | רוטב סויה אמיתי | שמן בלסמי | מי קוקוס בקרטון | רסק עגבניות ללא סוכר | מייפל טבעי | ריבות ללא תוספת סוכר | שמן זית | שמן קוקוס

אחר:

פירות יבשים – תמרים, חמוציות, משמש, צימוקים – ללא תוספת סוכר | רכז תפוחים ללא תוספת סוכר | אגוזים – מלך, חמניה, שקדים, קשיו, דלעת, פקאן | סוכר קנים | ביצים אורגניות | שימורי עגבניות ללא חומרים משמרים

בקירור:

עלי פילו | אפונה קפואה | שעועית ירוקה קפואה | טופו ללא הנדסה גנטית

 

** ללא תוספת סוכר משמעותו ללא תוספת כלל! בעיקר ללא ממתיקים מלאכותיים

אולי תאהבו גם

מדריך ציוד למטבח

לקנות בלנדר? או בעצם מיקסר? ואולי אף אחד מהם לא רלוונטי? איך לבחור ומה באמת צריך?

מדריך שימושי לקיטניות – חלק א'

גיליתי שקטניות מאתגרות בעיקר בשלב ההתארגנות, אז הנה לכם מדריך שיקל על ההתארגנות ויאפשר להכניס את משפחת הקטניות לתפריט שלכם בקלות.

מדריך שימושי לקיטניות – חלק ב'

אז השרית את הקטניות והחלטת לא להקפיא.
נהדר- מה עכשיו?
כל המידע ממש פה.

לרבע את העיגול – קיצורי דרך במטבח

ארוחות גורמה זה כיף גדול, אבל ביומיום אין כל כך את הזמן להכין אותן.
בדיוק בשביל זה יצרתי את מדריך הטיפים השימושי הבא, לבישול פשוט, מהיר, טעים ובריא.

דילוג לתוכן