סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 054-6369193

אשמח לשמוע ממך!

דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 054-6369193

אשמח לשמוע ממך!

איך להתחיל שינוי בריא במטבח?

  • רוצה לאכול טוב יותר?
    את מה שאני רוצה לאכול כדאי לי לשים מקדימה, במקום שמזמין אותי לבשל אותו – ירקות מקדימה, עוגות מאחור, דגנים מלאים מקדימה, קמח לבן מאחור, פירות יבשים מקדימה, שוקולד מאחור 🙂
  • רוצה להפוך את המטבח לבריא?
    לא צריך לפשוט על חנות הטבע הקרובה, אפשר פשוט להתחיל מהכנסה של מוצרים שנמצאים בכל סופר או מכולת – ירקות, פירות, דגנים, קטניות
  • אבל אין לך זמן לבשל? 
    מזל שאפשר להשתמש בקיצורי דרך וגם במוצרים ארוזים איכותיים שמקלים על החיים
    לדוגמא: מוקפץ זריז עם טופו, מאפה שווה עם בצק פילו, ירקות ברוטב מירקות קפואים וכו'

אולי תאהבו גם

מדריך מוצרים וחנויות מומלצות

אבל מאיפה לקנות? ואיך אני אזהה? במה עדיף להשתמש?
​אלו רק חלק מהשאלות שאני שומעת בסדנאות ובשיעורים שלי
אז הנה! ריכזתי בשביל כולנו את התשובות פה.

לרבע את העיגול – קיצורי דרך במטבח

ארוחות גורמה זה כיף גדול, אבל ביומיום אין כל כך את הזמן להכין אותן.
בדיוק בשביל זה יצרתי את מדריך הטיפים השימושי הבא, לבישול פשוט, מהיר, טעים ובריא.

מדף הספרים שלי

המלצות על ספרי אוכל שגורמים לי לחשוב, כי אוכל הוא כמעט אף פעם לא רק אוכל…

למה לאכול דגנים מלאים?

מה זה בכלל דגנים מלאים? מה ההבדל בין פחמימות מורכבות לפחמימות רגילות?
למה לאכול דגנים מלאים?
הרבה שאלות, כל התשובות כאן.

דילוג לתוכן