הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

אשמח לשמוע ממך!

הרשמה לניוזלטר
דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

אשמח לשמוע ממך!

איך להתחיל שינוי בריא במטבח?

  • רוצה לאכול טוב יותר?
    את מה שאני רוצה לאכול כדאי לי לשים מקדימה, במקום שמזמין אותי לבשל אותו – ירקות מקדימה, עוגות מאחור, דגנים מלאים מקדימה, קמח לבן מאחור, פירות יבשים מקדימה, שוקולד מאחור 🙂
  • רוצה להפוך את המטבח לבריא?
    לא צריך לפשוט על חנות הטבע הקרובה, אפשר פשוט להתחיל מהכנסה של מוצרים שנמצאים בכל סופר או מכולת – ירקות, פירות, דגנים, קטניות
  • אבל אין לך זמן לבשל? 
    מזל שאפשר להשתמש בקיצורי דרך וגם במוצרים ארוזים איכותיים שמקלים על החיים
    לדוגמא: מוקפץ זריז עם טופו, מאפה שווה עם בצק פילו, ירקות ברוטב מירקות קפואים וכו'

אולי תאהבו גם

מדריך בסיסי להקפאת אוכל

מדריך בסיסי להקפאת אוכל
לכל מי שרוצה אוכל בריא וביתי, בלי לעמוד כל יום שעות במטבח.

מדריך מעשי לקציצות

כי זו מנה עיקרית מושלמת לצמחונים, טבעונים ואוכלי כל, תוספת משביעה ומגוונת לכריך, וגם לפיקניק בגינה
כי זה אוכל שמאפשר לנו חסכון בזמן ובכסף, והוא גם טעים ממש!

מדריך ציוד למטבח

לקנות בלנדר? או בעצם מיקסר? ואולי אף אחד מהם לא רלוונטי? איך לבחור ומה באמת צריך?

מדריך שימושי לקיטניות – חלק א'

גיליתי שקטניות מאתגרות בעיקר בשלב ההתארגנות, אז הנה לכם מדריך שיקל על ההתארגנות ויאפשר להכניס את משפחת הקטניות לתפריט שלכם בקלות.

תמיד רצית ללמוד בישול בריא ברצינות אבל לא מצאת איפה?

סדנת קציצות וממרחים (12)

ב-27.3 נפתח סמסטר אביב! קורס בישול בריא על טהרת הצומח הראשון מסוגו!
זה הזמן להשאיר פרטים וניצור קשר בשמחה

דילוג לתוכן