סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

איך להתחיל שינוי בריא במטבח?

  • רוצה לאכול טוב יותר?
    את מה שאני רוצה לאכול כדאי לי לשים מקדימה, במקום שמזמין אותי לבשל אותו – ירקות מקדימה, עוגות מאחור, דגנים מלאים מקדימה, קמח לבן מאחור, פירות יבשים מקדימה, שוקולד מאחור 🙂
  • רוצה להפוך את המטבח לבריא?
    לא צריך לפשוט על חנות הטבע הקרובה, אפשר פשוט להתחיל מהכנסה של מוצרים שנמצאים בכל סופר או מכולת – ירקות, פירות, דגנים, קטניות
  • אבל אין לך זמן לבשל? 
    מזל שאפשר להשתמש בקיצורי דרך וגם במוצרים ארוזים איכותיים שמקלים על החיים
    לדוגמא: מוקפץ זריז עם טופו, מאפה שווה עם בצק פילו, ירקות ברוטב מירקות קפואים וכו’

אולי תאהבו גם

המדריך השימושי לדגנים מלאים

הבנתי למה זה חשוב, אבל מאיפה להתחיל? איך אפשר להכניס אותם אלי לתפריט? ואיך לבחור כשיש כל כך הרבה סוגים? ומה בכלל אפשר לעשות איתם?

מדריך שימושי לקיטניות – חלק ב’

אז השרית את הקטניות והחלטת לא להקפיא.
נהדר- מה עכשיו?
כל המידע ממש פה.

על שמנים ושומנים במטבח

כל המידע שכדאי לדעת על שמן זית ושמנים בכלל
למה כדאי לצרוך שמן זית, איך לבחור שמן איכותי, ואיך להשתמש בו נכון

לרבע את העיגול – קיצורי דרך במטבח

ארוחות גורמה זה כיף גדול, אבל ביומיום אין כל כך את הזמן להכין אותן.
בדיוק בשביל זה יצרתי את מדריך הטיפים השימושי הבא, לבישול פשוט, מהיר, טעים ובריא.

דילוג לתוכן