סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

נגישות וזמינות במטבח


1. את מה שאני רוצה לאכול כדאי לי לשים מקדימה, במקום שמזמין אותי לבשל אותו.

2. להתחיל מהכנסה של מוצרים שנמצאים בכל סופר או מכולת – ירקות, פירות, דגנים, קטניות

3. להשתמש בקיצורי דרך וגם במוצרים ארוזים איכותיים שמקלים על החיים
ירקות קפואים (אפונה, שעועית ירוקה, פולי סויה, תחתיות ארטישוק וכו’) – להכנת תבשילים זריזים
רסק עגבניות ללא סוכר – להעשרת מרקים ותבשילים
שימורי עגבניות ללא חומרים משמרים – להכנת רוטב או מרק
חלב קוקוס ללא משמרים וחומרי טעם (aroy d  או chahokee) – להכנת קארי או מרקים
ממרח קארי תאילנדי – להכנת קארי או תבשילים אסייתיים
בצק פילו קפוא ללא שומן – להכנת מאפים עסיסיים

אולי תאהבו גם

מדריך שימושי לקיטניות – חלק א’

גיליתי שקטניות מאתגרות בעיקר בשלב ההתארגנות, אז הנה לכם מדריך שיקל על ההתארגנות ויאפשר להכניס את משפחת הקטניות לתפריט שלכם בקלות.

מידות והמרות

במתכון כתוב 400 גרם אורז מלא… תזכירו לי כמה זה בכוסות?
ו-200 מ”ל שמן זית- זה כמו שמן קוקוס או יותר?
הנה המדריך שיעשה לך קצת סדר בתוך הבלגן עם כל חומרי הגלם שנמצאים במטבח הבריא

למה לאכול דגנים מלאים?

מה זה בכלל דגנים מלאים? מה ההבדל בין פחמימות מורכבות לפחמימות רגילות?
למה לאכול דגנים מלאים?
הרבה שאלות, כל התשובות כאן.

מדריך שימושי לקיטניות – חלק ב’

אז השרית את הקטניות והחלטת לא להקפיא.
נהדר- מה עכשיו?
כל המידע ממש פה.

דילוג לתוכן