הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

הרשמה לניוזלטר
דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

מדריך שימושי לקיטניות – חלק א'

מדריך שימושי לקטניות – חלק א'

כי איכשהו קטניות מאתגרות המון אנשים כאן מסביב. ואתם יודעים מה גיליתי שהכי מאתגר?
לא הקניה, לא הבישול, לא הטעם. ההתארגנות!
כי אופס, רציתי לבשל מרק שעועית וסלט עדשים אבל שכחתי להשרות… אז שוב נאכל פסטה?
לא ולא!
מוזמנים להיעזר במדריך השימושי לקטניות שלי. יש גם חלק ב'…
כך שהבישול נעשה יותר נוח….

מעולה, הצטיידתם בקטניות! ומה עכשיו?

נתחיל בהתחלה, בישול והשריה

קטניות גדולות: שעועיות למיניהן, חומוס וכו' דורשות השריה של 8 שעות לפחות ובישול ממושך.
קטניות קטנות: מש ועדשים למיניהם דורשות השריה של כשעתיים ובישול קצר.
להקלה על גזים מומלץ להשרות עם אצת קומבו או עלה דפנה.

ואח"כ?

רוצה ללמוד יותר? בשביל זה בדיוק יש לי סדנאות בישול.

יש כמה אפשרויות, האהובה עלי היא הקפאה
אפשר לבשל ולהקפיא במנות או להקפיא במנות ממש אחרי ההשריה. מה שחשוב זה לזכור לרשום על השקית/ קופסא. מה שאני נוהגת לעשות זה פשוט להשרות תמיד כמות כפולה ממה שאני באמת זקוקה לה, וככה תמיד יש קטניות מושרות בבית (טריות או קפואות).
הקטניות נשמרות במצב מצויין בפריזר כשלושה חודשים, ואז אפשר פשוט לשלוף ולבשל!

אני ממליצה על רכישה בחנויות עם תחלופה גבוהה דוגמת שווקים, או און ליין במזווה.

מתכונים, יש כאן כמובן.

רוצה ללמוד יותר? בשביל זה בדיוק יש לי סדנאות בישול.

והנה חלק ב' של המדריך.

אולי תאהבו גם

רשימת קניות למזווה בריא

מזווה בריא – מה כדאי שיהיה בו? מאיפה כדאי להתחיל? בואו לעשות קצת סדר בארון

על שמנים ושומנים במטבח

כל המידע שכדאי לדעת על שמן זית ושמנים בכלל
למה כדאי לצרוך שמן זית, איך לבחור שמן איכותי, ואיך להשתמש בו נכון

המדריך השימושי לדגנים מלאים

הבנתי למה זה חשוב, אבל מאיפה להתחיל? איך אפשר להכניס אותם אלי לתפריט? ואיך לבחור כשיש כל כך הרבה סוגים? ומה בכלל אפשר לעשות איתם?

למה לאכול דגנים מלאים?

מה זה בכלל דגנים מלאים? מה ההבדל בין פחמימות מורכבות לפחמימות רגילות?
למה לאכול דגנים מלאים?
הרבה שאלות, כל התשובות כאן.

תמיד רצית ללמוד בישול בריא ברצינות אבל לא מצאת איפה?

סדנת קציצות וממרחים (12)

ב-8.12 נפתח סמסטר חורף! קורס בישול בריא על טהרת הצומח הראשון מסוגו!
רוצה לשמוע עוד פרטים? זה הזמן להשאיר פרטים וניצור קשר בשמחה

דילוג לתוכן