סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

מדריך שימושי לקיטניות – חלק א’

מדריך שימושי לקטניות – חלק א’

כי איכשהו קטניות מאתגרות המון אנשים כאן מסביב. ואתם יודעים מה גיליתי שהכי מאתגר?
לא הקניה, לא הבישול, לא הטעם. ההתארגנות!
כי אופס, רציתי לבשל מרק שעועית וסלט עדשים אבל שכחתי להשרות… אז שוב נאכל פסטה?
לא ולא!
מוזמנים להיעזר במדריך השימושי לקטניות שלי. יש גם חלק ב’…
כך שהבישול נעשה יותר נוח….

מעולה, הצטיידתם בקטניות! ומה עכשיו?

נתחיל בהתחלה, בישול והשריה

קטניות גדולות: שעועיות למיניהן, חומוס וכו’ דורשות השריה של 8 שעות לפחות ובישול ממושך.
קטניות קטנות: מש ועדשים למיניהם דורשות השריה של כשעתיים ובישול קצר.
להקלה על גזים מומלץ להשרות עם אצת קומבו או עלה דפנה.

ואח”כ?

יש כמה אפשרויות, האהובה עלי היא הקפאה
אפשר לבשל ולהקפיא במנות או להקפיא במנות ממש אחרי ההשריה. מה שחשוב זה לזכור לרשום על השקית/ קופסא. מה שאני נוהגת לעשות זה פשוט להשרות תמיד כמות כפולה ממה שאני באמת זקוקה לה, וככה תמיד יש קטניות מושרות בבית (טריות או קפואות).
הקטניות נשמרות במצב מצויין בפריזר כשלושה חודשים, ואז אפשר פשוט לשלוף ולבשל!

אני ממליצה על רכישה בחנויות עם תחלופה גבוהה דוגמת שווקים, או און ליין במזווה.

מתכונים, יש כאן כמובן.

רוצה ללמוד יותר? בשביל זה בדיוק יש לי סדנת קטניות.

והנה חלק ב’ של המדריך.

אולי תאהבו גם

מדריך בסיסי להקפאת אוכל

מדריך בסיסי להקפאת אוכל
לכל מי שרוצה אוכל בריא וביתי, בלי לעמוד כל יום שעות במטבח.

המדריך השימושי לדגנים מלאים

הבנתי למה זה חשוב, אבל מאיפה להתחיל? איך אפשר להכניס אותם אלי לתפריט? ואיך לבחור כשיש כל כך הרבה סוגים? ומה בכלל אפשר לעשות איתם?

למה לאכול דגנים מלאים?

מה זה בכלל דגנים מלאים? מה ההבדל בין פחמימות מורכבות לפחמימות רגילות?
למה לאכול דגנים מלאים?
הרבה שאלות, כל התשובות כאן.

מוצרי מזווה מומלצים לקניה

אבל מאיפה לקנות? ואיך אני אזהה? במה עדיף להשתמש?
​אלו רק חלק מהשאלות שאני שומעת בסדנאות ובשיעורים שלי
אז הנה! ריכזתי בשביל כולנו את התשובות פה.

דילוג לתוכן