הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

אשמח לשמוע ממך!

הרשמה לניוזלטר
דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

אשמח לשמוע ממך!

מדריך קטניות חלק ג' – המרת כמויות

השרית לפני שבוע חומוס ואין לך מושג כמה כוסות היו שם
הקפאת עדשים שחורות מבושלות והמתכון מדבר על עדשים יבשות
מה לעשות? מכיוון שזו בעיה שאני נתקלת בה כל הזמן, הכנתי לנו כאן טבלה מקוצרת לפיענוח כמויות!

כוס שעועית יבשה = 2.5 כוסות אחרי השריה = 2.75 כוסות אחרי בישול
כוס עדשים יבשות = 2.75 כוסות אחרי השריה = 3 כוסות אחרי בישול
כוס חומוס יבש = 2.75 כוסות אחרי השריה = 3 כוסות אחרי בישול

כל שנותר הוא לחשב לאחור ולהשתמש בקטניות החצי מוכנות שלך…

יש לך עוד שאלות על קטניות? מדריך חלק א' וחלק ב' נמצאים פה 

רוצה ללמוד בצורה מסודרת? סדנאות נמצאות ממש פה

מתכונים, יש כאן כמובן.

 

 

 

 

 

 

 

אולי תאהבו גם

לרבע את העיגול – קיצורי דרך במטבח

ארוחות גורמה זה כיף גדול, אבל ביומיום אין כל כך את הזמן להכין אותן.
בדיוק בשביל זה יצרתי את מדריך הטיפים השימושי הבא, לבישול פשוט, מהיר, טעים ובריא.

איך להתחיל שינוי בריא במטבח?

רשימת טיפים קצרה כדי להתחיל להכניס למטבח שינוי בריא באופן יעיל ומהיר

איפה כדאי לקנות פירות וירקות?

תזונה נכונה ובריאה מתחילה מבחינתי בשפע ירקות ופירות בבית, ורצוי שהם יהיו טעימים ואיכותיים מה עוד? מחיר הוגן (לי וגם למי שמגדל את הירקות), יחס הוגן ורצוי כמה שיותר קרוב אלי הביתה אז ריכזתי כאן רשימה של מקומות לקנות מהם…

מדף הספרים שלי

המלצות על ספרי אוכל שגורמים לי לחשוב, כי אוכל הוא כמעט אף פעם לא רק אוכל…

תמיד רצית ללמוד בישול בריא ברצינות אבל לא מצאת איפה?

סדנת קציצות וממרחים (12)

ב-27.3 נפתח סמסטר אביב! קורס בישול בריא על טהרת הצומח הראשון מסוגו!
זה הזמן להשאיר פרטים וניצור קשר בשמחה

דילוג לתוכן