סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

מדריך בסיסי להקפאת אוכל

מדריך בסיסי להקפאת אוכל
לכל מי שרוצה אוכל בריא וביתי, בלי לעמוד כל יום שעות במטבח.
המקפיא שלך יכול לעזור לך!
מהכנות לבישולים ועד לאוכל מבושל לחלוטין. כל עוד עוקבים אחרי הכללים אפשר להנות מאוכל מהיר, בריא וביתי. רק לשלוף ולחמם

אז איזה אוכל אפשר להקפיא?
אוכל מבושל:
פשטידות חתוכות
לזניות חתוכות
קציצות אפויות / ברוטב
רטבים
ממרחים
תבשילי קטניות
תבשילי אורז / בורגול
מרקים
מאפינס ועוגות בחושות

הכנות לאוכל:
תערובות לקציצות
שורשים קלופים וקצוצים
עשבי תיבול שטופים וקצוצים
בצל ושום קלופים וקצוצים
פירות חתוכים (לעוגות, לשייקים)
מאפי פילו מוכנים לפני אפיה
קטניות מונבטות / מושרות
קטניות מבושלות

כמה זמן זה נשמר טוב בהקפאה?
לפחות חודשיים, לפעמים גם שלושה.
אוכל להקפאה יש לאחסן בקופסא אטומה, לרשום על גביה את תאריך ההקפאה ואת תכולתה ולמקם את האוכל הישן ביותר בחזית המקפיא ואת החדש בחלק האחורי.
ההפשרה נעשית במקרר. לעיתים תידרש תוספת קטנה של מים בזמן חימום המנה.

מה לא כדאי להקפיא?
תפוחי אדמה, טופו, פסטות – יש להם נטיה להתפורר ולשנות את המרקם בהפשרה.

אולי תאהבו גם

מדריך מוצרים וחנויות מומלצות

אבל מאיפה לקנות? ואיך אני אזהה? במה עדיף להשתמש?
​אלו רק חלק מהשאלות שאני שומעת בסדנאות ובשיעורים שלי
אז הנה! ריכזתי בשביל כולנו את התשובות פה.

מדריך שימושי לקיטניות – חלק א’

גיליתי שקטניות מאתגרות בעיקר בשלב ההתארגנות, אז הנה לכם מדריך שיקל על ההתארגנות ויאפשר להכניס את משפחת הקטניות לתפריט שלכם בקלות.

למה לאכול דגנים מלאים?

מה זה בכלל דגנים מלאים? מה ההבדל בין פחמימות מורכבות לפחמימות רגילות?
למה לאכול דגנים מלאים?
הרבה שאלות, כל התשובות כאן.

לרבע את העיגול – קיצורי דרך במטבח

ארוחות גורמה זה כיף גדול, אבל ביומיום אין כל כך את הזמן להכין אותן.
בדיוק בשביל זה יצרתי את מדריך הטיפים השימושי הבא, לבישול פשוט, מהיר, טעים ובריא.

דילוג לתוכן