סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

מדריך בסיסי להקפאת אוכל

מדריך בסיסי להקפאת אוכל – לכל מי שרוצה אוכל בריא וביתי, בלי לעמוד כל יום שעות במטבח.
המקפיא שלך יכול לעזור לך!
מהכנות לבישולים ועד לאוכל מבושל לחלוטין.
כל עוד נעקוב אחרי הכללים נוכל להנות מאוכל מהיר, בריא וביתי. רק לשלוף ולחמם


אז איזה אוכל אפשר להקפיא?
אוכל מבושל:

פשטידות חתוכות
לזניות חתוכות
קציצות אפויות / ברוטב
רטבים
ממרחים
תבשילי קטניות
תבשילי אורז / בורגול
מרקים
מאפינס ועוגות בחושות

הכנות לאוכל:

תערובות לקציצות
שורשים קלופים וקצוצים
עשבי תיבול שטופים וקצוצים
בצל ושום קלופים וקצוצים
פירות חתוכים (לעוגות, לשייקים)
מאפי פילו מוכנים לפני אפיה
קטניות מונבטות / מושרות
קטניות מבושלות

כמה זמן זה נשמר טוב בהקפאה?

לפחות חודשיים, לפעמים גם שלושה.
אוכל להקפאה יש לאחסן בקופסא אטומה, לרשום על גביה את תאריך ההקפאה ואת תכולתה ולמקם את האוכל הישן ביותר בחזית המקפיא ואת החדש בחלק האחורי.
ההפשרה נעשית במקרר. לעיתים תידרש תוספת קטנה של מים בזמן חימום המנה.

מה לא כדאי להקפיא?

תפוחי אדמה, טופו, פסטות – יש להם נטיה להתפורר ולשנות את המרקם בהפשרה.

אולי תאהבו גם

מדריך שימושי לקיטניות – חלק ב’

אז השרית את הקטניות והחלטת לא להקפיא.
נהדר- מה עכשיו?
כל המידע ממש פה.

בלוגי אוכל מומלצים

בלוגי אוכל שהם הפייבוריטס שלי – עם נשמה ואוכל אמיתי. כי בשביל אוכל טוב צריך השראה!

טיפים ליולדת – איך להמשיך לאכול נכון עם תינוק על הידיים?

שוב הגעת לצהריים בלי לאכול כלום? בואי לקרוא איך עושות את זה אחרת, כי אמא שבעה הייא אמא רגועה יותר 🙂

המדריך השימושי לדגנים מלאים

הבנתי למה זה חשוב, אבל מאיפה להתחיל? איך אפשר להכניס אותם אלי לתפריט? ואיך לבחור כשיש כל כך הרבה סוגים? ומה בכלל אפשר לעשות איתם?

דילוג לתוכן