הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

הרשמה לניוזלטר
דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

מדריך בסיסי להקפאת אוכל

מדריך בסיסי להקפאת אוכל – לכל מי שרוצה אוכל בריא וביתי, בלי לעמוד כל יום שעות במטבח.
המקפיא שלך יכול לעזור לך!
מהכנות לבישולים ועד לאוכל מבושל לחלוטין.
כל עוד נעקוב אחרי הכללים נוכל להנות מאוכל מהיר, בריא וביתי. רק לשלוף ולחמם
אנחנו מדברות על כל אלו (ועוד מלא!) בקורס ארגון שלי והנה ריכזתי את הכללים גם כאן!

אז איזה אוכל אפשר להקפיא?
אוכל מבושל:

פשטידות חתוכות
לזניות חתוכות
קציצות אפויות / ברוטב
רטבים
ממרחים
תבשילי קטניות
תבשילי אורז / בורגול
מרקים
מאפינס ועוגות בחושות

הכנות לאוכל:

תערובות לקציצות
שורשים קלופים וקצוצים
עשבי תיבול שטופים וקצוצים
בצל ושום קלופים וקצוצים
פירות חתוכים (לעוגות, לשייקים)
מאפי פילו מוכנים לפני אפיה
קטניות מונבטות / מושרות
קטניות מבושלות

כמה זמן זה נשמר טוב בהקפאה?

לפחות חודשיים, לפעמים גם שלושה.
אוכל להקפאה יש לאחסן בקופסא אטומה, לרשום על גביה את תאריך ההקפאה ואת תכולתה ולמקם את האוכל הישן ביותר בחזית המקפיא ואת החדש בחלק האחורי.

מה לא כדאי להקפיא?

תפוחי אדמה, טופו, פסטות – יש להם נטיה להתפורר ולשנות את המרקם בהפשרה.

וכמעט הכי חשוב – איך להפשיר?
ההמלצה הגנרית היא הפשרה במקרר ללילה, ואז חימום בחום אמיתי (תנור או גז, לא מיקרו)
החימום במיקרו אמנם יחמם את האוכל אבל ישאיר אותו עם "טעם של פריזר" לעומת חימום בגז/ תנור שיאפשר לטעמים לחזור לחיים.
אני גם ממליצה לשים קערת מים בתנור ליד האוכל המתחמם / להוסיף כמה כפות מים לתבשיל המתחמם על הגז על מנת למנוע ייבוש של האוכל

מקווה שהמדריך עזר לך!
רוצה עוד טיפים על הקפאה, על אוכל מותאם למקפיא או על התארגנות שבועית נכונה יותר?
קורס הארגון מחכה לך ממש כאן!

אולי תאהבו גם

מדריך מעשי לקציצות

כי זו מנה עיקרית מושלמת לצמחונים, טבעונים ואוכלי כל, תוספת משביעה ומגוונת לכריך, וגם לפיקניק בגינה
כי זה אוכל שמאפשר לנו חסכון בזמן ובכסף, והוא גם טעים ממש!

מדריך שימושי לקיטניות – חלק ב'

אז השרית את הקטניות והחלטת לא להקפיא.
נהדר- מה עכשיו?
כל המידע ממש פה.

איפה כדאי לקנות פירות וירקות?

תזונה נכונה ובריאה מתחילה מבחינתי בשפע ירקות ופירות בבית, ורצוי שהם יהיו טעימים ואיכותיים מה עוד? מחיר הוגן (לי וגם למי שמגדל את הירקות), יחס הוגן ורצוי כמה שיותר קרוב אלי הביתה אז ריכזתי כאן רשימה של מקומות לקנות מהם…

מדריך מוצרים וחנויות מומלצות

אבל מאיפה לקנות? ואיך אני אזהה? במה עדיף להשתמש?
​אלו רק חלק מהשאלות שאני שומעת בסדנאות ובשיעורים שלי
אז הנה! ריכזתי בשביל כולנו את התשובות פה.

תמיד רצית ללמוד בישול בריא ברצינות אבל לא מצאת איפה?

סדנת קציצות וממרחים (12)

ב-8.12 נפתח סמסטר חורף! קורס בישול בריא על טהרת הצומח הראשון מסוגו!
נותרו 3 מקומות בלבד!
זה הזמן להשאיר פרטים וניצור קשר בשמחה

דילוג לתוכן