הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

הרשמה לניוזלטר
דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

לרבע את העיגול – קיצורי דרך במטבח

מתי הזמן הכי טוב להשקיע בבישול ארוחת גורמה? בתקופת המבחנים באוניברסיטה כשהדבר האחרון שאני רוצה לעשות זה ללמוד.
פעם פעם היה לי זמן, אבל אז החיים נהיו עמוסים וסדרי העדיפויות התגוונו להם.
למקרה שמישהו תהה אני עדיין מתעדפת גבוה ברשימה אוכל בריא וטעים, אבל לצד זה אני גם מתעדפת זמן פנוי וזמן משפחתי ובעיקר התנהלות יומיומית רגועה ככל הניתן.
איך זה יכול לעבוד ביחד?
מוזמנות ומוזמנים להמשיך לקרוא..

כלל ראשון- כל מה שאפשר לעשות בריבוע או עיגול, עושים בריבוע.
למה אני מתכוונת? פשטידות במקום קציצות (ואם הילדים ממש מתעקשים אפשר גם מאפינס), וריבועי תמרים/ גרנולה במקום עיגולים / עוגיות. כי במקום לעמוד ולגלגל עם הידיים אני מעדיפה לשבת על הספה עם ספר טוב.
כלל שני- כל מה שאפשר להכין מראש, מכינים.
חיתוך ירקות למרק, חיתוך ירקות לאנטיפסטי, קיצוץ עשבים לבישול. את כל אלו ועוד אפשר להכין ולשמור בקופסא אטומה במקרר, עם מגבת נייר מעליהם. כך מחלקים את מלאכת הבישול לעבודות קטנות והבישול עצמו מתקצר פלאים.
כלל שלישי- כל מה שמכשיר חשמלי יכול לעשות, נותנים לו בשמחה.
מעבד מזון יכול לקצוץ, לטחון, לפרוס לפרוסות ולגרר ירקות. תנור יכול לאפות קציצות ולצלות ירקות (במקום במחבת). סלייסר יכול להכין סלט.
יש חסרונות בעולם המערבי, אבל חשמל הוא יתרון וכדאי לנצלו כדי לפנות לעצמך זמן.

אהבת את הטיפים? יש לך שאלות? ​רוצה ללמוד עוד כלים לארגון יעיל במטבח?
פרטים על מיני קורס לארגון ויצירתיות נמצאים ממש 
כאן

אולי תאהבו גם

בלוגי אוכל מומלצים

בלוגי אוכל שהם הפייבוריטס שלי – עם נשמה ואוכל אמיתי. כי בשביל אוכל טוב צריך השראה!

מדריך בסיסי להקפאת אוכל

מדריך בסיסי להקפאת אוכל
לכל מי שרוצה אוכל בריא וביתי, בלי לעמוד כל יום שעות במטבח.

איך להתחיל שינוי בריא במטבח?

רשימת טיפים קצרה כדי להתחיל להכניס למטבח שינוי בריא באופן יעיל ומהיר

טיפים ליולדת – איך להמשיך לאכול נכון עם תינוק על הידיים?

שוב הגעת לצהריים בלי לאכול כלום? בואי לקרוא איך עושות את זה אחרת, כי אמא שבעה הייא אמא רגועה יותר 🙂

תמיד רצית ללמוד בישול בריא ברצינות אבל לא מצאת איפה?

סדנת קציצות וממרחים (12)

ב-8.12 נפתח סמסטר חורף! קורס בישול בריא על טהרת הצומח הראשון מסוגו!
רוצה לשמוע עוד פרטים? זה הזמן להשאיר פרטים וניצור קשר בשמחה

דילוג לתוכן