סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 054-6369193

אשמח לשמוע ממך!

דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 054-6369193

אשמח לשמוע ממך!

לרבע את העיגול – קיצורי דרך במטבח

מתי הזמן הכי טוב להשקיע בבישול ארוחת גורמה? בתקופת המבחנים באוניברסיטה כשהדבר האחרון שאני רוצה לעשות זה ללמוד.
פעם פעם היה לי זמן, אבל אז החיים נהיו עמוסים וסדרי העדיפויות התגוונו להם.
למקרה שמישהו תהה אני עדיין מתעדפת גבוה ברשימה אוכל בריא וטעים, אבל לצד זה אני גם מתעדפת זמן פנוי וזמן משפחתי ובעיקר התנהלות יומיומית רגועה ככל הניתן.
איך זה יכול לעבוד ביחד?
מוזמנות ומוזמנים להמשיך לקרוא..

כלל ראשון- כל מה שאפשר לעשות בריבוע או עיגול, עושים בריבוע.
למה אני מתכוונת? פשטידות במקום קציצות (ואם הילדים ממש מתעקשים אפשר גם מאפינס), וריבועי תמרים/ גרנולה במקום עיגולים / עוגיות. כי במקום לעמוד ולגלגל עם הידיים אני מעדיפה לשבת על הספה עם ספר טוב.
כלל שני- כל מה שאפשר להכין מראש, מכינים.
חיתוך ירקות למרק, חיתוך ירקות לאנטיפסטי, קיצוץ עשבים לבישול. את כל אלו ועוד אפשר להכין ולשמור בקופסא אטומה במקרר, עם מגבת נייר מעליהם. כך מחלקים את מלאכת הבישול לעבודות קטנות והבישול עצמו מתקצר פלאים.
כלל שלישי- כל מה שמכשיר חשמלי יכול לעשות, נותנים לו בשמחה.
מעבד מזון יכול לקצוץ, לטחון, לפרוס לפרוסות ולגרר ירקות. תנור יכול לאפות קציצות ולצלות ירקות (במקום במחבת). סלייסר יכול להכין סלט.
יש חסרונות בעולם המערבי, אבל חשמל הוא יתרון וכדאי לנצלו כדי לפנות לעצמך זמן.

אהבת את הטיפים? יש לך שאלות? ​רוצה ללמוד עוד כלים לארגון יעיל במטבח?
פרטים על מיני קורס לארגון ויצירתיות נמצאים ממש 
כאן

אולי תאהבו גם

מדריך מעשי לקציצות

כי זו מנה עיקרית מושלמת לצמחונים, טבעונים ואוכלי כל, תוספת משביעה ומגוונת לכריך, וגם לפיקניק בגינה
כי זה אוכל שמאפשר לנו חסכון בזמן ובכסף, והוא גם טעים ממש!

המדריך השימושי לדגנים מלאים

הבנתי למה זה חשוב, אבל מאיפה להתחיל? איך אפשר להכניס אותם אלי לתפריט? ואיך לבחור כשיש כל כך הרבה סוגים? ומה בכלל אפשר לעשות איתם?

מדף הספרים שלי

המלצות על ספרי אוכל שגורמים לי לחשוב, כי אוכל הוא כמעט אף פעם לא רק אוכל…

רשימת קניות למזווה בריא

מזווה בריא – מה כדאי שיהיה בו? מאיפה כדאי להתחיל? בואו לעשות קצת סדר בארון

דילוג לתוכן