הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

אשמח לשמוע ממך!

הרשמה לניוזלטר
דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

אשמח לשמוע ממך!

בלוגי אוכל מומלצים

בלוגי אוכל שהם הפייבוריטס שלי – עם נשמה ואוכל אמיתי
גם לך יש המלצה על בלוג ששינה לך את החיים? כתבי לי! אשמח לשמוע ולהוסיף אותו לרשימה

ביסים

הבלוג של הילה קריב המהממת, שעושה חשק לעבור לברקלי ולעבוד כל היום בגינה.
חלק מהמנות שלה אני מכינה כמו שהן וחלק אני מצמחנת או מטבענת/ בכל מקרה, היא תמיד השראה (והצילומים שלה כ"כ יפים…)

דברים בעלמה

​אני עוקבת אחריה עוד מאז שהיתה ירושלמית (וגם אני).
עלמה כל הזמן משתכללת, מתגוונת ומשתנה. חוץ מלכתוב על אוכל היא גם חוקרת אותו והיום היא בכלל גרה בניו יורק.
הבלוג שלה התחיל בתור בלוג צמחוני והיום הולך לכיוון יותר טבעוני.

אז מה את עושה כל היום

אפרת אלופה בלשחק באוכל. ובלצלם אותו. היא עושה המון עוגות מושחתות אבל היא גם מכינה מגוון מנות צמחוניות מעורר השראה ובזמן האחרון היא אפילו פתחה מדור טבעוני 🙂

פרפראות

​דניאלה הנהדרת, שלשמחתי יצא לי להכיר אותה טוב גם בחיים האמיתיים בכלל מתעסקת בתזונת פליאו…
אבל – יש לה המון מתכונים נהדרים ללא גלוטן וללא סוכר שמתאימים גם לצמחונים וטבעונים והצילומים בבלוג נדירים ביופיים ועושים המון חשק לאכול (שזה תמיד טוב!)

vegan hightech mom​

בניגוד לשמו, הבלוג הוא דווקא בעברית. מורן המצויינת מכינה מתכונים טבעוניים, בריאים, מוקפדים וטעימים.
היא גם הבעלים הגאה של חנות האון ליין הטבעונית- המזווה.
ואם אתם לא יודעים איפה להשיג משהו ממה שכתוב במתכון, סיכוי סביר שהיא תוכל לפתור גם את הקושי הזה…

אולי תאהבו גם

מדריך מוצרים וחנויות מומלצות

אבל מאיפה לקנות? ואיך אני אזהה? במה עדיף להשתמש?
​אלו רק חלק מהשאלות שאני שומעת בסדנאות ובשיעורים שלי
אז הנה! ריכזתי בשביל כולנו את התשובות פה.

המדריך השימושי לדגנים מלאים

הבנתי למה זה חשוב, אבל מאיפה להתחיל? איך אפשר להכניס אותם אלי לתפריט? ואיך לבחור כשיש כל כך הרבה סוגים? ומה בכלל אפשר לעשות איתם?

על שמנים ושומנים במטבח

כל המידע שכדאי לדעת על שמן זית ושמנים בכלל
למה כדאי לצרוך שמן זית, איך לבחור שמן איכותי, ואיך להשתמש בו נכון

רשימת קניות למזווה בריא

מזווה בריא – מה כדאי שיהיה בו? מאיפה כדאי להתחיל? בואו לעשות קצת סדר בארון

תמיד רצית ללמוד בישול בריא ברצינות אבל לא מצאת איפה?

סדנת קציצות וממרחים (12)

ב-27.3 נפתח סמסטר אביב! קורס בישול בריא על טהרת הצומח הראשון מסוגו!
זה הזמן להשאיר פרטים וניצור קשר בשמחה

דילוג לתוכן