הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

הרשמה לניוזלטר
דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

בלוגי אוכל מומלצים

בלוגי אוכל שהם הפייבוריטס שלי – עם נשמה ואוכל אמיתי
גם לך יש המלצה על בלוג ששינה לך את החיים? כתבי לי! אשמח לשמוע ולהוסיף אותו לרשימה

ביסים

הבלוג של הילה קריב המהממת, שעושה חשק לעבור לברקלי ולעבוד כל היום בגינה.
חלק מהמנות שלה אני מכינה כמו שהן וחלק אני מצמחנת או מטבענת/ בכל מקרה, היא תמיד השראה (והצילומים שלה כ"כ יפים…)

דברים בעלמה

​אני עוקבת אחריה עוד מאז שהיתה ירושלמית (וגם אני).
עלמה כל הזמן משתכללת, מתגוונת ומשתנה. חוץ מלכתוב על אוכל היא גם חוקרת אותו והיום היא בכלל גרה בניו יורק.
הבלוג שלה התחיל בתור בלוג צמחוני והיום הולך לכיוון יותר טבעוני.

אז מה את עושה כל היום

אפרת אלופה בלשחק באוכל. ובלצלם אותו. היא עושה המון עוגות מושחתות אבל היא גם מכינה מגוון מנות צמחוניות מעורר השראה ובזמן האחרון היא אפילו פתחה מדור טבעוני 🙂

פרפראות

​דניאלה הנהדרת, שלשמחתי יצא לי להכיר אותה טוב גם בחיים האמיתיים בכלל מתעסקת בתזונת פליאו…
אבל – יש לה המון מתכונים נהדרים ללא גלוטן וללא סוכר שמתאימים גם לצמחונים וטבעונים והצילומים בבלוג נדירים ביופיים ועושים המון חשק לאכול (שזה תמיד טוב!)

vegan hightech mom​

בניגוד לשמו, הבלוג הוא דווקא בעברית. מורן המצויינת מכינה מתכונים טבעוניים, בריאים, מוקפדים וטעימים.
היא גם הבעלים הגאה של חנות האון ליין הטבעונית- המזווה.
ואם אתם לא יודעים איפה להשיג משהו ממה שכתוב במתכון, סיכוי סביר שהיא תוכל לפתור גם את הקושי הזה…

אולי תאהבו גם

טיפים ליולדת – איך להמשיך לאכול נכון עם תינוק על הידיים?

שוב הגעת לצהריים בלי לאכול כלום? בואי לקרוא איך עושות את זה אחרת, כי אמא שבעה הייא אמא רגועה יותר 🙂

המדריך השימושי לדגנים מלאים

הבנתי למה זה חשוב, אבל מאיפה להתחיל? איך אפשר להכניס אותם אלי לתפריט? ואיך לבחור כשיש כל כך הרבה סוגים? ומה בכלל אפשר לעשות איתם?

איך להתחיל שינוי בריא במטבח?

רשימת טיפים קצרה כדי להתחיל להכניס למטבח שינוי בריא באופן יעיל ומהיר

מדריך ציוד למטבח

לקנות בלנדר? או בעצם מיקסר? ואולי אף אחד מהם לא רלוונטי? איך לבחור ומה באמת צריך?

תמיד רצית ללמוד בישול בריא ברצינות אבל לא מצאת איפה?

סדנת קציצות וממרחים (12)

ב-8.12 נפתח סמסטר חורף! קורס בישול בריא על טהרת הצומח הראשון מסוגו!
רוצה לשמוע עוד פרטים? זה הזמן להשאיר פרטים וניצור קשר בשמחה

דילוג לתוכן