הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

הרשמה לניוזלטר
דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

מדריך מוצרים וחנויות מומלצות

אבל מאיפה לקנות? ואיך אני אזהה? במה עדיף להשתמש?
​אלו רק חלק מהשאלות שאני שומעת בסדנאות ובשיעורים שלי
אז הנה! ריכזתי בשביל כולנו את התשובות במקום אחד ואני אמשיך לעדכן את הדף כל הזמן
המוצרים והאתרים המומלצים נוסו על ידי באופן אישי ואני ממליצה על האיכות והשירות בחום רב

המזווה

התבלינים של איילת


קקאו טבעי

שמן קוקוס ​one tribe


חלב קוקוס ​ aroy-d

ללא חומרים משמרים, ​חומרי טעם וריח

קרם קוקוס chaokoh

ללא חומרים משמרים, ​חומרי טעם וריח

רוטב סויה yamasa

ללא תוספת חומרים משמרים, ​קרמל וצבעי מאכל

טופו של משק ויילר

למוקפצים, קציצות ועוד

אולי תאהבו גם

איך להתחיל שינוי בריא במטבח?

רשימת טיפים קצרה כדי להתחיל להכניס למטבח שינוי בריא באופן יעיל ומהיר

בלוגי אוכל מומלצים

בלוגי אוכל שהם הפייבוריטס שלי – עם נשמה ואוכל אמיתי. כי בשביל אוכל טוב צריך השראה!

מדריך ציוד למטבח

לקנות בלנדר? או בעצם מיקסר? ואולי אף אחד מהם לא רלוונטי? איך לבחור ומה באמת צריך?

מדריך בסיסי להקפאת אוכל

מדריך בסיסי להקפאת אוכל
לכל מי שרוצה אוכל בריא וביתי, בלי לעמוד כל יום שעות במטבח.

תמיד רצית ללמוד בישול בריא ברצינות אבל לא מצאת איפה?

סדנת קציצות וממרחים (12)

ב-8.12 נפתח סמסטר חורף! קורס בישול בריא על טהרת הצומח הראשון מסוגו!
רוצה לשמוע עוד פרטים? זה הזמן להשאיר פרטים וניצור קשר בשמחה

דילוג לתוכן