קורס בישול ביתי בריא

חומרי הגלם שלנו – בואו להכיר!

המזווה והמקרר שלנו גדושים ומלאים במגוון מוצרים ארוזים, חלקם מעובדים יותר, חלקם פחות. אנחנו חיים בעידן של שפע ולפעמים אפילו לא יודעים מאיפה האוכל שלנו מגיע, מה מהמוצרים סביר לשימוש ומה ממש לא אז יצאתי לבדוק, להבין, לשמוע, ולחלוק כאן את מה שלמדתי. מדי כמה שבועות יתווספו לכאן מוצרים חדשים, כדאי לעקוב! יש לך מוצר שמעניין אותך להכיר מקרוב? אפשר בשמחה לכתוב לי ולבקש

רסק עגבניות  קיצור הדרך האולטימטיבי במזווה שלי, הבסיס לכל רוטב שווה או מרק עשיר
מאיפה הוא הגיע? מה עשינו לפניו? ואיפה הכי כדאי ובריא לשלב אותו, אם בכלל?

בואו לקרוא!


טופו
מלך האוכל הטבעוני שהגיע אלינו מהמזרח הרחוק ונקלט בארץ בנחיתה רכה אך איטית
הוא טוב לנו? הוא מסוכן לנו? ממה בעצם הוא עשוי ואיך הופכים אותו לטעים?

בואו לקרוא!


קוסקוס מהיר הכנה
מה זה בעצם? יצור כלאיים שנמצא בכל מכולת ישראלית ומזין מליוני ילדים כבר דורות איך מכינים אותו,
למה בעצם והאם כדאי לנו להחזיק אותו במזווה?

בואו לקרוא!

קוסקוס


קמח חומוס
הקמח שאי אפשר להתעלם ממנו, הטעם שלו מאוד דומיננטי והנוכחות שלו בעשור האחרון גם
איפה לקנות? ומה להכין? ומה היתרונות שלו על פני סתם חומוס?
בואו לקרוא!


חלב קוקוס

זה חלב? זה מים? זה קרם? זה
שמנת? ומה זה בכלל קוקוס?
איפה משיגים את הסוג הטעים? האם הוא בריא לנו ומה מכינים איתו?
בואו לקרוא!


אבן יוגורט

זה לא אבן וזה גם לא יוגורט זה הפרמז’ן של המזרח התיכון!
ואם טרם נתקלת בכזו זה הזמן לחפש אחת, מיד אחרי שתבינו במה מדובר ומה עושים איתה
בואו לקרוא!


בצק פילו
פילו. לא פילאס. הבצק הכי דק בעולם שמאפשר לי לעגל פינות וגם להכין בורקסים סבירים בריאותית למשפחה שלי
פילו – הבצק שאחרי שלמדת איך לעבוד איתו, אין ברירה אלא להתאהב בו לגמרי!
מה מכינים ממנו? איך עובדים איתו? מאיפה הוא מגיע ומה יש בו?
בואו לקרוא!



רוצה לקרוא עוד על המזווה הבריא? בואו לכאן

רוצה לקרוא עוד המלצות שלי? בואו לכאן

יש לך פידבק? בקשה? שאלה? אשמח לשמוע!

    אשמח לשמוע ממך!