את העדשים לבשל בשפע מים עד להתרככות חלקית, מרקם אל-דנטה, ולסנן היטב.
את הכרישה לנקות ולחתוך לעיגולים, את השום לקלוף ולפרוס לפרוסות עבות.
את הכרובית להשרות במי מלח ואחר כך לפרק לפרחים בגודל בינוני.
להכין רוטב: מיץ תפוזים, חרדל, דבש, 2 כפיות שמן זית
לטגן בסיר רחב את הכרישה והשום עד לשקיפות.
להוסיף את הכרובית ואת הרוטב, לכסות ולבשל על אש בינונית כ-5 דקות.
לערבב את תוכן המחבת תוך כדי.
כשהכרובית מתחילה להתרכך, לפתוח את המכסה ולהמשיך לערבב עד להיעלמות הרוטב ולצריבה קלה של הכרובית.
אם צריך אפשר להוסיף כמה כפות מים כדי שלא יישרף.
להוסיף את העדשים המבושלות ולערבב יחדיו במחבת 2 דקות לאיחוד טעמים. לתבל במלח פלפל.
קרדיט השראה – דברים בעלמה
רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי
רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח