הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:

    סגירה

    יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
    רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
    לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
    או סתם להגיד לי שלום 🙂

    ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
    או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

      אשמח לשמוע ממך!


      ניוזלטר
      הרשמה לניוזלטר
      דברו איתי
      סגירה
      הרשמה לניוזלטר:

        סגירה

        יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
        רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
        לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
        או סתם להגיד לי שלום 🙂

        ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
        או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

          אשמח לשמוע ממך!

          קציצות דלורית ומרווה (מעלפות!)

          הכנות: 10 דקות | בישולים: 30 דקות | בינוני
          ללא מוצרי חלב
          ללא סוכר
          צמחוני
          ללא סולניים
          ניתן להקפאה
          חלבון
          חומרים
          דלורית גדולה (כ-700 גרם)
          צרור מרווה טרי
          בצל
          2 שיני שום
          2 ביצים
          כפית מלח
          קורט פלפל שחור
          קורט אגוז מוסקט
          1/2 כוס קמח מלא או קמח כוסמין מלא
          1/4 כוס שמן זית


          אופן ההכנה

          את הדלורית לקלוף, לנקות מגרעינים ולגרר במעבד מזון או פומפייה.
          את הבצל והשום לקלוף ולקצוץ.
          להפריד עלי מרווה מהגבעול (נזדקק לחופן גדוש מאוד של עלים) ולקצוץ דק.
          לחמם שמן זית במחבת ולאדות את הבצל השום והמרווה ביחד, על אש בינונית עד שהבצל הופך לשקוף.
          בקערה לערבב את הדלורית עם התערובת מהמחבת ועם התבלינים.
          להוסיף 2 ביצים ו-1/2 כוס קמח. לבדוק את יציבות התערובת, במידת הצורך ניתן להוסיף עוד כמה כפות קמח.
          ליצור קציצות ולסדר על גבי נייר אפיה משומן.
          לשמן קלות.
          לאפות 15-10 דקות בחום בינוני עד להתייצבות והשחמה קלה.

          רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
          זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי

          רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
          זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח

          רוצה להפוך אהבה למקצוע?

          קורס בישול ביתי בריא

          תמיד חלמת לבשל ולהרוויח מזה כסף,
          אבל לא ידעת מאיפה להתחיל?
          בישול זו התשוקה שלך,
          אבל רוצה לעבוד בקצב שפוי ולקבל תמורה הולמת?
          זה הזמן לקבל פרטים על הצטרפות לצוות
          של משחקת בסירים
          ממש כאן ניתן להשאיר פרטים,
          לאחר לחיצה על הכפתור תעברו לעמוד
          עם פרטים ראשוניים על הצוות שלנו
          קראו היטב את הפרטים,
          ואם תרצו להתקדם מלאו טופס מועמדות
          נהיה בקשר!

          תודה על פנייתך!

          ניצור איתך קשר תוך 2 ימי עסקים לכל מאוחר

          דילוג לתוכן