את הדלורית לקלוף, לנקות מגרעינים ולגרר במעבד מזון או פומפייה.
את הבצל והשום לקלוף ולקצוץ.
להפריד עלי מרווה מהגבעול (נזדקק לחופן גדוש מאוד של עלים) ולקצוץ דק.
לחמם שמן זית במחבת ולאדות את הבצל השום והמרווה ביחד, על אש בינונית עד שהבצל הופך לשקוף.
בקערה לערבב את הדלורית עם התערובת מהמחבת ועם התבלינים.
להוסיף 2 ביצים ו-1/2 כוס קמח. לבדוק את יציבות התערובת, במידת הצורך ניתן להוסיף עוד כמה כפות קמח.
ליצור קציצות ולסדר על גבי נייר אפיה משומן.
לשמן קלות.
לאפות 15-10 דקות בחום בינוני עד להתייצבות והשחמה קלה.
רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי
רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח