הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:

    סגירה

    יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
    רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
    לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
    או סתם להגיד לי שלום 🙂

    ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
    או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

      אשמח לשמוע ממך!


      ניוזלטר
      הרשמה לניוזלטר
      דברו איתי
      סגירה
      הרשמה לניוזלטר:

        סגירה

        יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
        רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
        לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
        או סתם להגיד לי שלום 🙂

        ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
        או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

          אשמח לשמוע ממך!

          בישול ביתי בריא מתוקים

          עוגת שוקולד עשירה ומפתיעה

          הכנות: שעה | בישולים: 35 דקות | פשוט
          טבעוני
          ללא גלוטן
          ללא מוצרי חלב
          ללא סוכר
          מתאים לילדים
          צמחוני
          ללא סולניים
          ניתן להקפאה
          חלבון
          חומרים
          70 ג' שעועית אזוקי/ שחורה / אדומה - להשרות ללילה
          כפית קינמון
          כפית תמצית וניל אמיתית
          כפית אבקת אפייה
          קורט מלח
          3 כפות גדושות קקאו איכותי
          15 תמרי ברהי (קטנים) מגולענים או כ-8 תמרי מג'הול (גדולים)
          2 ביצים או 2 בננות מעוכות
          50 ג' שוקולד מריר 70% - קצוץ גס או במטבעות (לא חובה)
          אופציות לתיבול נוסף: מיץ וגרידה מחצי תפוז, כפית נס קפה מומסת במעט מים חמים


          הכנה

          את השעועית לסנן ולבשל כשעה בשפע מים, עד לריכוך מלא.
          לחמם תנור לחום בינוני.
          לסנן את השעועית ממי הבישול, אמורה לצאת ככוס.
          להכניס את כל המרכיבים, מלבד השוקולד המריר, למעבד מזון ולרסק לעיסה נוזלית וחלקה.
          במידת הצורך להוסיף עד חצי כוס מים לבלילה בהדרגה לקבלת עיסה חלקה במרקם של שמנת חמוצה.
          להעביר את הבלילה לתבנית מצופה בנייר אפיה, ולפזר מעל את השוקולד המריר. להשקיע אותו מעט בבלילה.
          לאפות כחצי שעה, עד שהעוגה יציבה.
          ניתן לצפות בגנאש שוקולד (להמיס 100 ג' שוקולד עם 100 ג' קרם קוקוס) או להגיש כמו שהיא.

          רוצה לדעת איך לבנות מתכונים כאלו בעצמך?
          זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי

          רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
          זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח

          רוצה להפוך אהבה למקצוע?

          קורס בישול ביתי בריא

          תמיד חלמת לבשל ולהרוויח מזה כסף,
          אבל לא ידעת מאיפה להתחיל?
          בישול זו התשוקה שלך,
          אבל רוצה לעבוד בקצב שפוי ולקבל תמורה הולמת?
          זה הזמן לקבל פרטים על הצטרפות לצוות
          של משחקת בסירים
          ממש כאן ניתן להשאיר פרטים,
          לאחר לחיצה על הכפתור תעברו לעמוד
          עם פרטים ראשוניים על הצוות שלנו
          קראו היטב את הפרטים,
          ואם תרצו להתקדם מלאו טופס מועמדות
          נהיה בקשר!

          תודה על פנייתך!

          ניצור איתך קשר תוך 2 ימי עסקים לכל מאוחר

          דילוג לתוכן