את הבורגול יש להשרות במים חמים עד לריכוך ולסנן.
להפריד את עלי הנענע מהגבעול, את הפטרוזיליה, הסלרי והבצל הירוק לחתוך ל3-4 קבוצות.
את כל הירוקים לקצוץ דק מאוד (אפשר במעבד מזון בפולסים).
את השום לכתוש ואת הלימון לסחוט.
את הבצל, הסלרי והעגבניות נקצוץ גם כן דק לקוביות.
נערבב הכול, יחד עם מלח ופלפל. נזלף מלמעלה שמן זית איכותי. נטעם ונוסיף מלח/ פלפל/ לימון אם נדרש
מומלץ לחכות לפחות חצי שעה לפני ההגשה, לספיגת טעמים מיטבית
רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי
רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח