הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:

    סגירה

    יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
    רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
    לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
    או סתם להגיד לי שלום 🙂

    ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
    או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

      אשמח לשמוע ממך!


      ניוזלטר
      הרשמה לניוזלטר
      דברו איתי
      סגירה
      הרשמה לניוזלטר:

        סגירה

        יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
        רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
        לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
        או סתם להגיד לי שלום 🙂

        ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
        או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

          אשמח לשמוע ממך!

          מרק מינסטרונה בקורס בישול בריא

          מרק מינסטרונה

          הכנות: 40 דקות | בישולים: 30 דקות | בינוני
          טבעוני
          ללא מוצרי חלב
          ללא סוכר
          מתאים לילדים
          צמחוני
          חלבון
          חומרים
          בצל
          שורש סלרי
          חופן פטרוזיליה
          חופן בזיליקום
          2 תפוחי אדמה
          2 קישואים
          3 גזרים
          6 שיני שום
          כוס אפונה ירוקה
          2 עגבניות בשלות
          רסק עגבניות ללא תוספת סוכר
          כוס פסטה יבשה
          כוס שעועית לבנה יבשה / 3 כוסות שעועית קפואה
          מלח, פלפל
          שמן זית


          הכנה

          אם משתמשים בשעועית יבשה, יש להשרות אותה במים ללילה, לסנן ולבשל אותה בשפע מים עם כף מלח, עד לריכוך (כ-40 ד').
          לקצוץ דק את הבצל, שורש הסלרי והשום. לחתוך לקוביות קטנות את הירקות.
          לקצוץ דק את עשבי התיבול.
          בסיר גדול לטגן את הבצל, שורש הסלרי והשום עד שעולה ריח, להוסיף את הירקות ועשבי התיבול ולערבב ביחד מספר דקות על אש בינונית.
          אחרי בישול של כמה דקות - להוסיף את השעועית המבושלת / הקפואה, המלח והרסק, לכסות במים ולהביא לרתיחה.
          לבשל על אש קטנה במשך כחצי שעה, עד שהירקות רכים. לטעום ולתקן תיבול
          להוריד מהאש, להוסיף את הפסטה, לסגור את הסיר ל-10 דקות (עד שהפסטה רכה) ולהגיש.

           

          רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
          זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי

          רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
          זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח

           

          רוצה להפוך אהבה למקצוע?

          קורס בישול ביתי בריא

          תמיד חלמת לבשל ולהרוויח מזה כסף,
          אבל לא ידעת מאיפה להתחיל?
          בישול זו התשוקה שלך,
          אבל רוצה לעבוד בקצב שפוי ולקבל תמורה הולמת?
          זה הזמן לקבל פרטים על הצטרפות לצוות
          של משחקת בסירים
          ממש כאן ניתן להשאיר פרטים,
          לאחר לחיצה על הכפתור תעברו לעמוד
          עם פרטים ראשוניים על הצוות שלנו
          קראו היטב את הפרטים,
          ואם תרצו להתקדם מלאו טופס מועמדות
          נהיה בקשר!

          תודה על פנייתך!

          ניצור איתך קשר תוך 2 ימי עסקים לכל מאוחר

          דילוג לתוכן