אם משתמשים בשעועית יבשה, יש להשרות אותה במים ללילה, לסנן ולבשל אותה בשפע מים עם כף מלח, עד לריכוך (כ-40 ד').
לקצוץ דק את הבצל, שורש הסלרי והשום. לחתוך לקוביות קטנות את הירקות.
לקצוץ דק את עשבי התיבול.
בסיר גדול לטגן את הבצל, שורש הסלרי והשום עד שעולה ריח, להוסיף את הירקות ועשבי התיבול ולערבב ביחד מספר דקות על אש בינונית.
אחרי בישול של כמה דקות - להוסיף את השעועית המבושלת / הקפואה, המלח והרסק, לכסות במים ולהביא לרתיחה.
לבשל על אש קטנה במשך כחצי שעה, עד שהירקות רכים. לטעום ולתקן תיבול
להוריד מהאש, להוסיף את הפסטה, לסגור את הסיר ל-10 דקות (עד שהפסטה רכה) ולהגיש.
רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי
רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח