סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

תבשיל בולונז טבעוני

20 דקות | פשוט
טבעוני
ללא גלוטן
ללא מוצרי חלב
ללא סוכר
מתאים לילדים
ניתן להקפאה
צמחוני
חומרים
2 בצלים
8 שיני שום
שורש סלרי
4 גבעולי סלרי
2 גזרים
7-8 עגבניות אדומות
סלסלת פטריות
2 כוסות עדשים שחורות/חומות
​100 ג' רסק עגבניות
כ- 3 כוסות מים
צרור עלי תימין
צרור עלי אורגנו
כף וחצי מלח
כפית פלפל שחור
שמן זית
הכנה

לקלוף ולקצוץ: בצל, שום, שורש סלרי + גבעולים.

בסוטאז’/סיר רחב לחמם שמן זית, ולהוסיף את מה שקצצנו.

לכסות ולאדות על אש בינונית עד להתרככות קלה.

בינתיים לחתוך את הגזר והפטריות לקוביות קטנות

ואת העגבניות לקוביות בינוניות.

להוסיף את הגזר לסיר ולערבב. אחרי 2-3 דקות להוסיף גם את הפטריות

ואחרי עוד 3 דקות גם את העגבניות ועשבי התיבול.

נותנים לכל התערובת להפוך לתבשיל “רוטבי”

ואז להוסיף: עדשים, רסק, תבלינים ומים.

להביא לרתיחה, להוריד לאש קטנה ולבשל כשעה עד להתרככות.

אם יש צורך להוסיף עוד מים.

לטעום ולתקן תיבול.

להגיש עם פסטה מכל סוג שתרצו

דילוג לתוכן