לקלוף ולקצוץ: בצל, שום, שורש סלרי + גבעולים.
בסוטאז'/ סיר רחב לחמם שמן זית, ולהוסיף את מה שקצצנו.
לכסות ולאדות על אש בינונית עד להתרככות קלה.
בינתיים לחתוך את הגזר והפטריות לקוביות קטנות
ואת העגבניות לקוביות בינוניות.
להוסיף את הגזר לסיר ולערבב. אחרי 3-2 דקות להוסיף גם את הפטריות.
ואחרי עוד 3 דקות גם את העגבניות ועשבי התיבול.
לתת לכל התערובת להפוך לתבשיל "רוטבי".
ואז להוסיף: עדשים, רסק, תבלינים ומים.
להביא לרתיחה, להוריד לאש קטנה ולבשל כשעה עד להתרככות.
אם יש צורך להוסיף עוד מים.
לטעום ולתקן תיבול.
להגיש עם פסטה מכל סוג שתרצו.
רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי
רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח