סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

שטרודל תפוחים וצימוקים מתובל בקינמון

20 דקות | פשוט
טבעוני
ללא מוצרי חלב
ללא סולניים
מתאים לילדים
צמחוני
חומרים
חבילת עלי פילו
שמן קוקוס לא מזוכך נוזלי (בחורף ניתן להמיס במיקרו או בעזרת מים חמים)
2 תפוחים חמוצים
חופן פקאנים וחופן צימוקים
סילאן ללא סוכר
קינמון טחון
קוקוס טחון
הכנה

לקלוף ולחתוך את התפוחים לקוביות קטנות.

לחמם 2 כפות שמן קוקוס במחבת ולהוסיף אליהן את התפוחים.

כשהתפוחים מתרככים קצת להוסיף צימוקים ופקאנים,

בוזקים קינמון ולהוסיף סילאן.

לבשל עוד דקה ולהוריד מהאש. כדאי לטעום ולתקן תיבול.

לקחת 2 עלי פילו ולשמן אותם בשמן קוקוס.

לקחת עוד 2 עלים, לשים על גבי העלים הקודמים ולחזור על הפעולה.

לשטח את תערובת התפוחים בחצי התחתון של העלים

ולהשאיר “קצוות” למטה ובצדדים.

לקפל  את הקצוות פנימה ולגלגל לרולדה.

לשמן את החלק החיצוני של העלים ולפזר קוקוס וקינמון (אופציה).

לאפות ב-180 מעלות לכ20 ד’ (עד שנהיה חום ופריך).

דילוג לתוכן