הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

הרשמה לניוזלטר
דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

ריבוליטה – תבשיל קטניות איטלקי

20 דקות | בינוני
טבעוני
ללא גלוטן
ללא מוצרי חלב
ללא סוכר
צמחוני
חומרים
שורש סלרי
5 שיני שום
בצל בינוני
דלורית בינונית
2 תפוחי אדמה
5 גזרים
3 קולורבי
5 עגבניות
אורגנו
בזיליקום
פטרוזיליה
כוס שעועית מושרית ורצוי גם מונבטת
הכנה

לקלוף ולקצוץ את הסלרי, הבצל והשום.

להניח בסיר עם שמן זית ולחמם על אש קטנה.

לקלוף ולחתוך לקוביות את שאר הירקות מלבד העגבניות,

להוסיף לסיר ולהגביר את האש. לכסות ולערבב מדי כמה דקות.

אחרי 5 ד' לקצוץ את העגבניות ואת עשבי התיבול ולהוסיף לסיר,

לערבב טוב טוב.

לתת לתערובת להתרכך ולהפוך ל"רוטבית" ואז להוסיף את השעועית.

להוסיף פלפל ולכסות במים, להביא לרתיחה ולבשל כשעה על אש קטנה.

להוסיף מלח ולתקן תיבול.

ניתן להוסיף בשלב זה כמה פרוסות לחם ישן לתבשיל למספר דקות,

או פשוט להגיש מהביל לשולחן.

 

רוצה להכיר עוד מתכוני קטניות?
זה הזמן להצטרף לסדנאות שלי 🙂

ויש גם חוברות מתכונים להורדה!

דילוג לתוכן