הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

הרשמה לניוזלטר
דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

קרקר שקדים מתובל ללא גלוטן בהשראת מורן

10 דקות | פשוט
טבעוני
ללא גלוטן
ללא מוצרי חלב
ללא סולניים
מתאים לילדים
צמחוני
חומרים
3 כוסות שקדים טחונים / "פאלפ" שקדים שנשאר לאחר הכנת חלב השקדים
כוס גרעיני דלעת לא קלויים
כף זעתר
כף אורגנו
4 שיני שום
2 כפות שמן זית
כפית וחצי מלח (עדיף גס / אטלנטי)
2 כפות מים
2 כפות מייפל טהור
הכנה

לטחון טוב במעבד מזון את השקדים, גרעיני הדלעת, התבלינים והשום

עד לקבלת עיסה אחידה יחסית. להוסיף את שמן הזית, המים והמייפל

ולעבד שוב עד לקבלת עיסה "דביקה".

לשטח על גבי נייר אפיה דק-דק (כמה שאתם אוהבים כמובן)

ולאפות בחום נמוך-בינוני לכ-10 דקות.

הסימן הכי מובהק לכך שזה מוכן הוא כשהשוליים משחימים…

להוציא ולצנן טוב, לחתוך לריבועים ולשמור בקופסא אטומה.

נהדר עם כל ממרח, במיוחד עם ממרח ה"לבּנה" שלי…

ויש גם חוברות מתכונים להורדה!

דילוג לתוכן