סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

קציצות “פסטו” עם אורז ועדשים אדומות

20 דקות | בינוני
טבעוני
ללא מוצרי חלב
ללא סוכר
ללא סולניים
צמחוני
חומרים
עדשים אדומות מושרות לפחות 4 שעות – 150 ג' לפני השריה
חצי כוס אורז מלא (עדיף עגול) - לפני בישול
4-5 שיני שום קלופות
בצל בינוני קלוף וחתוך לרבעים
2 כפיות תימין יבש
עלים מצרור בזיליקום
כפית מלח
רבע כפית פלפל
שמן זית
הכנה

לבשל את האורז: בסיר לטגן את האורז עם כף שמן זית וקצת מלח.

לכסות בכוס מים רותחים, להביא לרתיחה ולבשל על אש קטנה

עד שמתרכך לדרגת נגיסות (כחצי שעה).

לטחון את כל שאר החומרים (מלבד האורז) יחדיו עד למרקם אחיד,

להעביר לקערה ולהוסיף את האורז המבושל. לערבב טוב ולתקן תיבול אם צריך.

ליצור קציצות, להניח נייר אפיה על תבנית ולשמן אותו (ביד/ מברשת/ ספריי).

לסדר את הקציצות ע”ג התבנית ולשמן אותן קצת מלמעלה.

לאפות בחום בינוני כ-20 ד’. ניתן גם לצלות במחבת משומנת קלות.

להיזהר לא לאפות מדי!

דילוג לתוכן