הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

הרשמה לניוזלטר
דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

קציצות "פסטו" עם אורז ועדשים אדומות

20 דקות | בינוני
טבעוני
ללא מוצרי חלב
ללא סוכר
ללא סולניים
צמחוני
חומרים
עדשים אדומות מושרות לפחות 4 שעות – 150 ג' לפני השריה
חצי כוס אורז מלא (עדיף עגול) - לפני בישול
5-4 שיני שום קלופות
בצל בינוני קלוף וחתוך לרבעים
2 כפיות תימין יבש
עלים מצרור בזיליקום
כפית מלח
1/4 כפית פלפל
שמן זית
הכנה

לבשל את האורז: בסיר לטגן את האורז עם כף שמן זית וקצת מלח.

לכסות בכוס מים רותחים, להביא לרתיחה ולבשל על אש קטנה

עד שמתרכך לדרגת נגיסות (כחצי שעה).

לטחון את כל שאר החומרים (מלבד האורז) יחד עד למרקם אחיד, להעביר לקערה ולהוסיף את האורז המבושל.

לערבב טוב ולתקן תיבול אם צריך.

על גבי תבנית משומנת ליצור קציצות ולשמן אותן קצת גם למעלה. 

לאפות בחום בינוני כ-20 ד'. ניתן גם לצלות במחבת משומנת קלות.

להיזהר לא לאפות מדי!

 

רוצה להכיר עוד מתכוני קציצות ו/או קטניות?
זה הזמן להצטרף לסדנאות שלי 🙂

ויש גם חוברות מתכונים להורדה!

דילוג לתוכן