הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

הרשמה לניוזלטר
דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

קציצות מנגולד וקמח עדשים

40 דקות | פשוט
חלבון
טבעוני
ללא גלוטן
ללא מוצרי חלב
ללא סוכר
ניתן להקפאה
צמחוני
רכיבים
2 צרורות מנגולד
2 בצלים
כוס קמח עדשים
1/2 כפית כמון
כפית מלח
קורט פלפל
אופן ההכנה
לקצוץ  דק בצל ואת גזע המנגולד, את עלי המנגולד לקצוץ לעובי בינוני.
לחמם מחבת עם שמן זית.
לאדות במחבת  במשך מספר דקות את הבצל והגזע ואחר כך להוסיף בהדרגה את העלים. כשהנפח מצטמצם להוריד מהאש ולקרר.
בקערה לערבב טוב קמח עדשים עם כמות שווה של מים ולתבל.
לצרף את הירק המאודה ולערבב טוב לאיחוד.
לשמן נייר אפיה, בידיים רטובות ליצור קציצות ולשמן אותן קלות מלמעלה.
(אם הבלילה נוזלית אפשר גם ליצור קציצות עם כף, הקציצות מתגבשות בתנור אל דאגה)
לאפות בחום בינוני לכחצי שעה.
מומלץ להגיש עם לימון סחוט.

ויש גם חוברות מתכונים להורדה!

דילוג לתוכן