הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

הרשמה לניוזלטר
דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

קציצות כרישה ומנגולד מתובלות

20 דקות | בינוני
ללא מוצרי חלב
ללא סוכר
ללא סולניים
צמחוני
חומרים
4 כרישות גדולות
2 ביצים
1/2 כוס קמח מלא/כוסמין
2 צרורות מנגולד
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית פפריקה
1/2 כפית בהרט
1/4 כפית קינמון
1/4 כפית מלח
1/8 כפית פלפל
שמן זית
נייר אפיה
הכנה

לשטוף טוב את הכרישה והמנגולד.

לקצוץ את הכרישה (חלק לבן) לעיגולים.

לקצוץ מנגולד – גזע לרצועות דקות, עלים ירוקים לרצועות בינוניות.

במחבת לאדות גזע מנגולד וכרישה עם קצת שמן זית.

כשמתרכך, להוסיף את העלים הירוקים.

אחרי שהכל מתכווץ להעביר לקערה ולהוסיף – קמח, תבלינים וביצים.

לשמן נייר אפיה, ליצור קציצות, לשמן מלמעלה

ולאפות בחום בינוני כחצי שעה.

ויש גם חוברות מתכונים להורדה!

דילוג לתוכן