סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

קציצות כרובית מתובלות

20 דקות | פשוט
טבעוני
ללא מוצרי חלב
ללא סוכר
ללא סולניים
צמחוני
חומרים
כרובית בינונית
1/4 צרור פטרוזיליה
עלי אורגנו/אזוב
100 ג' קמח מלא/כוסמין (כחצי כוס)
שן שום
בצל אחד
כפית בהרט
1/2 כפית קינמון
1/2 כפית כורכום
מלח
פלפל
כף חומץ תפוחים + כפית סודה לשתיה/ביצה
שמן זית
הכנה

בסיר בינוני עם הרבה מים חולטים כרובית עד לריכוך מלא, מסננים ומצננים.

לקצוץ פטרוזיליה ובצל דק. כותשים/ לקצוץ דק שום.

בקערה גדולה למעוך ולערבב את כל המרכיבים טוב טוב,

עד ליצירת עיסה אחידה. ליצור קציצות ולחמם תנור לחום בינוני.

להניח את הקציצות ע”ג נייר אפיה משומן,

לשמן קלות גם מלמעלה ולאפות כ- 20-30 ד’ עד להשחמה קלה.

דילוג לתוכן