הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

הרשמה לניוזלטר
דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

קציצות כרובית מתובלות

20 דקות | פשוט
טבעוני
ללא מוצרי חלב
ללא סוכר
ללא סולניים
צמחוני
חומרים
כרובית בינונית
1/4 צרור פטרוזיליה
עלי אורגנו/ אזוב
100 ג' קמח מלא/ כוסמין (כחצי כוס)
שן שום
בצל אחד
כפית בהרט
1/2 כפית קינמון
1/2 כפית כורכום
מלח
פלפל
כף חומץ תפוחים + כפית סודה לשתייה/ ביצה
שמן זית
הכנה

לחלוט את הכרובית בסיר בינוני עם הרבה מים  עד לריכוך מלא, לסנן את המים ולצנן את הכרובית.

לקצוץ פטרוזיליה ובצל דק. לכתוש/ לקצוץ דק שום.

בקערה גדולה למעוך ולערבב את כל המרכיבים טוב טוב,עד ליצירת עיסה אחידה.

ליצור קציצות ולחמם תנור לחום בינוני.

להניח את הקציצות על גבי נייר אפייה משומן,

לשמן קלות גם מלמעלה ולאפות כ-30-20 ד' עד להשחמה קלה.

 

רוצה להכיר עוד מתכוני קציצות?
זה הזמן להצטרף לסדנאות שלי 🙂

ויש גם חוברות מתכונים להורדה!

דילוג לתוכן