הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

הרשמה לניוזלטר
דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

קציצות טופו ברוטב לימון

40 דקות | בינוני
חלבון
טבעוני
ללא גלוטן
ללא מוצרי חלב
ללא סוכר
צמחוני
רכיבים
צרור פטרוזיליה
7 לימונים
11 שיני שום
3 בצלים
2 חבילות טופו (600 ג' סה"כ)
2 כפות טחינה גולמית
כוס קוואקר
2 כפיות כמון
2 כפיות פפריקה מתוקה
כף מלח
1/2 כפית פלפל שחור
2 כפות רוטב סויה
כפית צ'ילי פלייקס/ פתיתי צ'ילי
אופן ההכנה
לטחון במעבד מזון  קוואקר לקמח.
להוסיף  פטרוזיליה, 5 שיני שום, כמון, פפריקה לטחון הכל, ולהוציא לקערה.
 לטחון את הטופו עם רוטב סויה וטחינה.
לצרף גם אותו לקערה וליצור עיסה אחידה מכל המרכיבים.
לרוטב-
לקצוץ בצלים ו-6 שיני שום גס ולטגן בשמן זית עד להזהבה קלה.
להוסיף חצי כפית- כפית צ’ילי פלייקס ולערבב טוב.
להוסיף כוס וחצי מיץ לימון, מלח ומים ולהביא  לרתיחה.
לבשל על אש קטנה בביעבוע עדין כ-20 דקות. לטעום ולתקן תיבול
ליצור קציצות שטוחות מתערובת הקציצות ולהניח בתוך הרוטב בצורה מרווחת.
לבשל מכוסה לכרבע שעה על אש קטנה.
להגיש עם אורז.
רוצה להכיר עוד מתכוני קציצות?
זה הזמן להצטרף לסדנאות שלי 🙂

ויש גם חוברות מתכונים להורדה!

דילוג לתוכן