הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

הרשמה לניוזלטר
דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

קציצות טאבולה

40 דקות | פשוט
ללא מוצרי חלב
ללא סוכר
ניתן להקפאה
צמחוני
רכיבים
4\3 כוס בורגול בינוני
צרור פטרוזיליה
2 חופנים נענע
בצל סגול
עגבניה
שן שום
2 ביצים
לימון
מלח
פלפל
שמן זית
אופן ההכנה
לבשל את הבורגול בשפע מים עד לריכוך ולסנן טוב.
לקצוץ דק את עשבי התיבול,העגבניות והבצל לכתוש את השום.
להעביר את כל הירקות והבורגול  לקערה.
לגרר מהלימון את קליפתו ולסחוט את המיץ (4-5 כפות מיץ וכף גרידה).
להוסיף לקערה יחד עם הבורגול המסונן, ביצים, קורט פלפל וכ-3/4 כפית מלח.
לערבב טוב.
להניח נייר אפיה על תבנית ולשמן אותו.
בידיים רטובות או בכף ליצור  קציצות ולהניח על גבי נייר האפיה.
לשמן קלות גם מעליהן, לאפות בחום בינוני כ-25 דקות.
לקרר טוב לפני ההפרדה מהתבנית.

ויש גם חוברות מתכונים להורדה!

דילוג לתוכן