סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

קציצות חצילים ועדשים שחורות

20 דקות | בינוני
טבעוני
ללא גלוטן
ללא מוצרי חלב
ללא סוכר
צמחוני
חומרים
2 חצילים
2 בצלים
שום
300 גרם עדשים שחורות
100 גרם אגוזי מלך
פפריקה
פלפל
מלח
קינמון
שמן זית
הכנה

לבשל את העדשים בשפע מים עד לריכוך מלא.

לפרוס את החציל לקוביות גדולות, לערבב עם שמן זית

ולשטח על גבי תבנית מצופה בנייר אפיה.

לצלות בתנור חם מאוד עד לריכוך והשחמה.

לטחון את כל הרכיבים יחד במעבד מזון לעיסה אחידה

(לא צריכה להיות חלקה לחלוטין, רק עד ש”נדבקת”)

אם יש צורך, לתקן תיבול ולקרר קצת.

ליצור קציצות ולסדר על גבי נייר אפיה משומן. לשמן קצת גם מלמעלה.

לאפות בחום בינוני כחצי שעה, עד להתייצבות.

דילוג לתוכן