סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

קציצות דלורית נימוחות

15 דקות | פשוט
טבעוני
ללא גלוטן
ללא מוצרי חלב
ללא סוכר
ללא סולניים
צמחוני
חומרים
דלורית אחת בינונית
4 שיני שום
100 ג' קוואקר
60 ג' אגוזים
ביצה אחת
שמן זית
מלח
פלפל
אפשר גם: בהרט/ כמון
הכנה

לחמם תנור לחום גבוה.

חוצים את הדלורית לאורכה ומניחים בתבנית על גבי נייר אפיה.

לאפות עד להתרככות, מוציאים את בשר הדלורית ולקרר.

במעבד מזון לטחון קוואקר, אגוזים ושום.

להוסיף ביצה ותיבול ומערבבים עם הדלורית. לקרר וליצור קציצות.

לסדר על גבי נייר אפיה משומן ולשמן קצת מעל כל קציצה.

לאפות ב-160 מעלות עד שפריך מבחוץ.

דילוג לתוכן