הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

הרשמה לניוזלטר
דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

קציצות דלורית נימוחות

15 דקות | פשוט
ללא גלוטן
ללא מוצרי חלב
ללא סוכר
ללא סולניים
ניתן להקפאה
צמחוני
חומרים
דלורית אחת בינונית
4 שיני שום
100 ג' קוואקר
60 ג' אגוזים
ביצה אחת
שמן זית
מלח
פלפל
אפשר גם: בהרט/ כמון
הכנה

לחמם תנור לחום גבוה.

לחצות את הדלורית לאורכה ולהניח בתבנית על גבי נייר אפייה.

לאפות עד להתרככות, להוציא את בשר הדלורית ולקרר.

במעבד מזון לטחון קוואקר, אגוזים ושום.

להוסיף ביצה ותיבול ולערבב עם הדלורית. לקרר וליצור קציצות.

לסדר על גבי נייר אפייה משומן ולשמן קצת מעל כל קציצה.

אפייה בחום 170 למשך 20-15 דקות.
רוצה להכיר עוד מתכוני קציצות?
זה הזמן להצטרף לסדנאות שלי 🙂

ויש גם חוברות מתכונים להורדה!

דילוג לתוכן