הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

הרשמה לניוזלטר
דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

קציצות אפונענע

15 דקות | פשוט
טבעוני
ללא גלוטן
ללא מוצרי חלב
ללא סוכר
ללא סולניים
מתאים לילדים
ניתן להקפאה
צמחוני
חומרים
1 שקית אפונה קפואה
1/3 כוס קמח עדשים
1/3 כוס קמח שקדים
2 כפות נענע מיובשת
3/4 כפית מלח
קורט פלפל שחור
שמן זית
הכנה

את האפונה הקפואה יש להשרות במים רותחים כ- 10 ד’, לסנן ואז לטחון לעיסה בבלנדר מוט (אפשר גם למעוך במזלג/ מועך זה פשוט לוקח קצת יותר זמן).
לערבב עם שאר הרכיבים לעיסה אחידה.
להניח נייר אפיה בתבנית ולשמן אותו.
ליצור קציצות ולסדר בתבנית, לשמן קלות גם מעל הקציצות
לאפות כ 25 דקות בחום בינוני עד להתייצבות קלה

גיוון ואופציות:

  • להוסיף 2 ביצים לצמחונים, לקציצות אווריריות יותר
  • להוסיף 100 ג' גבינת פטה / שקדים אפויה לקציצות מפנקות
  • להחליף את הנענע לאורגנו לטוויסט בטעם

יצא טעים? רוצה ללמוד עוד כאלו? זה הזמן להציץ על הסדנאות שלנו

ויש גם חוברות מתכונים להורדה!

דילוג לתוכן