סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

קוביות סלקים בחלב קוקוס

20 דקות | פשוט
טבעוני
ללא גלוטן
ללא מוצרי חלב
ללא סוכר
ללא סולניים
צמחוני
חומרים
6 סלקים בינוניים
2 בצלים
5 שיני שום
חצי ליטר חלב קוקוס
שמן זית
מלח
פלפל
הכנה

מומלץ להשתמש בתבנית פיירקס גדולה.

לשטוף את הסלקים טוב ולהוריד קצוות, לחתוך לקוביות בינוניות.

את הבצלים לקלוף ולחתוך לחצאי עיגולים, את השומים לקלוף ולחצות לשניים.

לשמן את תחתית התבנית, לסדר על גביה את הבצלים ואת השומים,

ועליהם את הסלקים. לפזר מעל מלח ופלפל ולצקת את חלב הקוקוס עד ל3/4 גובה.

במידת הצורך להוסיף חצי כוס- כוס נוזל (מים / חלב קוקוס)

לכסות בנייר כסף ולאפות כחצי שעה בחום בינוני.

כשהסלקים מתרככים להמשיך לצלות 10 דקות נוספות ללא כיסוי.

דילוג לתוכן