הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

הרשמה לניוזלטר
דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

קוביות סלקים בחלב קוקוס

20 דקות | פשוט
טבעוני
ללא גלוטן
ללא מוצרי חלב
ללא סוכר
ללא סולניים
מתאים לילדים
צמחוני
חומרים
6 סלקים בינוניים
2 בצלים
5 שיני שום
1/2 ליטר חלב קוקוס
שמן זית
מלח
פלפל
הכנה

מומלץ להשתמש בתבנית פיירקס גדולה.

לקלוף את הסלקים ולחתוך לקוביות בינוניות.

את הבצלים לקלוף ולחתוך לחצאי עיגולים, את השומים לקלוף ולחצות לשניים.

לשמן את תחתית התבנית, לסדר על גביה את הבצלים ואת השומים,

ועליהם את הסלקים. 

לפזר מעל מלח ופלפל ולצקת את חלב הקוקוס עד ל-3/4 גובה.

במידת הצורך להוסיף חצי כוס-כוס נוזל (מים/ חלב קוקוס),

לכסות בנייר כסף ולאפות כ-40 דקות בחום בינוני.

כשהסלקים מתרככים להמשיך לצלות 10 דקות נוספות ללא כיסוי.

 

רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
זה הזמן להצטרף לסדנאות שלי 🙂

ויש גם חוברות מתכונים להורדה!

דילוג לתוכן