הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

הרשמה לניוזלטר
דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

צ'יפס שעועית ירוקה

30 דקות | פשוט
טבעוני
ללא גלוטן
ללא מוצרי חלב
ללא סוכר
צמחוני
חומרים
שקית שעועית ירוקה קפואה / קילו שעועית טריה
שמן זית
חצי כפית כורכום
חצי כפית מלח
לימון
הכנה
להפשיר את השעועית הירוקה ולסנן מנוזלים.
אם היא טרייה, לקצוץ לה קצוות ולחתוך לחתיכות בגודל אצבע.
לערבב עם שמן זית עד לכיסוי (4-3 כפות), לפזר מלח וכורכום ולשטח על גבי נייר אפייה בשכבה דקה.
לאפות כ-25 ד' בחום גבוה עד לפריכות.

רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
זה הזמן להצטרף לסדנאות שלי 🙂

ויש גם חוברות מתכונים להורדה!

דילוג לתוכן