הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

הרשמה לניוזלטר
דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

צ'אנה מסאלה – חומוסים מתובלים בעגבניות

20 דקות | בינוני
טבעוני
ללא גלוטן
ללא מוצרי חלב
ללא סוכר
צמחוני
חומרים
3 כוסות חומוס או שקית חומוס קפוא (800 ג')
3 בצלים
5 שיני שום
קוביית ג'ינג'ר טרי גדולה
2 שימורי קוביות עגבניות אורגניות (800 גר' סה"כ) /6-7 עגבניות בשלות
צרור פטרוזיליה/כוסברה (אופציה) - חלק לבישול וחלק אפשר להשאיר טרייה להגשה
2 כפית זרעי כמון
2 כפית זרעי חרדל
7 יחידות ציפורן
4 יחידות הל שלם
1 מקל קינמון
5 כפות אבקת קארי
כף מלח
הכנה

​להשרות בלילה חומוס יבש בשפע מים, לסנן ולבשל אותו כשעה עד להתרככות מלאה.

לקצוץ בצל, עגבניות ופטרוזיליה. לכתוש ג'ינג'ר ושום.

לטגן: ציפורן, הל, קינמון, זרעי כמון, זרעי חרדל, קארי – על אש בינונית.

להיזהר לא לשרוף!

להוסיף בצל קצוץ, מלח, שום וג'ינג'ר.

אחרי שהבצל משחים קלות להוסיף עגבניות, להביא לרתיחה

ולבשל על אש נמוכה כ- 10 דקות.

להוסיף מים, חומוסים מבושלים ופטרוזיליה. לערבב טוב ולהביא לרתיחה.

לבשל רבע שעה, להוציא כוס מהתבשיל, למעוך למחית ולהחזיר לסיר.

לתקן תיבול ולהמשיך לבשל כמה דקות. מומלץ להגיש עם אורז

ויש גם חוברות מתכונים להורדה!

דילוג לתוכן