סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

פשטידת כרישה טבעונית בניחוח תימין

20 דקות | פשוט
טבעוני
ללא גלוטן
ללא מוצרי חלב
ללא סוכר
ללא סולניים
צמחוני
חומרים
4 כרישות גדולות
4 בצלים גדולים
כוס קמח עדשים אדומות
כוס מים
כפית סודה לשתיה
2 כפיות חומץ תפוחים
שמן זית
מלח
פלפל
תימין
הכנה

לחמם תנור לחום בינוני

את הכרישות והבצלים לפרוס לעיגולים/ חצאי עיגולים.

לחמם 4 כפות שמן זית ו-4 כפות מים במחבת רחבה

ולאדות בה אותם עד לריכוך והשחמה קלה.

בקערה לערבב קמח עדשים עם מים עד ליצירת בלילה אחידה.

להוסיף תיבול ואת הבצלים והכרישות.

להוסיף סודה לשתיה וחומץ תפוחים ולערבב היטב.

להעביר לתבנית מצופה עם נייר אפיה

ולאפות כ- 45 ד’ עד להתייצבות והשחמה קלה.

**חובה** לקרר כשעתיים במקרר לפני ההגשה

דילוג לתוכן